EiendomsWatch

LogCap-porteføljen til salgs – ligger an til å bli årets største logistikk-transaksjon

OroEiendom og Colliers International har gitt Pangea Property Partners i oppdrag å selge logistikkporteføljen med navnet «LogCap».

SELGER: Daglig leder Anders Brustad-Nilsen i OroEiendom selger logistikkporteføljen LogCap sammen med Colliers | Foto: Oro Eiendom

I løpet av et år har OroEiendom og Colliers International kjøpt opp 15 logistikkeiendommer i randsonen av Oslo. Nå selges hele porteføljen. Det er Pangea Property Partners som har fått salgsoppdraget, melder Finansavisen.

– Det har blitt inngått en eksklusivitet med en kjøper, men vi kan ikke kommentere utover det, sier daglig leder Anders Brustad-Nilsen i OroEiendom til avisa.

Prisen vil trolig ligger på mellom 3 og 3,5 milliarder kroner, og transaksjonen ligger dermed an til å bli den største i logistikkmarkedet i år.

Oro Eiendom eies av Anders Brustad-Nilsen, Arild Inge Aubert og Anders Aasand.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch