Plantasjen kjøper 20.000 kvadrat på Alnabru for ukjent pris

Den 20.000 kvadratmeter store eiendommen like ved Strømsveien på Alnabru i Oslo er kjøpt av Plantasjen som ønsker å bygge et nytt stort hagesenter i Oslo.
MER PLASS: Med 20.000 kvadratmeter på Alnabru i Oslo vil Plantasjen også ha plass til å stille ut hagestuer og andre større varer. | Foto: Plantasjen
MER PLASS: Med 20.000 kvadratmeter på Alnabru i Oslo vil Plantasjen også ha plass til å stille ut hagestuer og andre større varer. | Foto: Plantasjen

Hagesenterkjeden som allerede har 76 hagesentre i Norge har lenge vært på jakt etter et større område for å realisere drømmen om et stort hagesenter i hovedstaden.

Administrerende direktør Nina Jönsson i Plantasjen sier i en pressemelding fra selskapet at hun er lettet over å ha endelig funnet det hun beskriver som et drømmeområde.

– Vi er heldige som nå får større boltreplass og at vi endelig får mulighet til å gi flere av våre kunder i Oslo tilgang til hele vårt sortiment. Nå skal vi bygge et hagesenter fra bunnen av, og det gir oss anledning til å tilpasse oss dagens ønsker samtidig som vi vil legge til rette for fremtidens kundemøter, sier Jönsson.

Ifølge Proff.no er det Odd Ragnar Bryhn som hittil har eid Kaggen gård AS. Den har vært i familiens eie i mange år før Plantasjen og Plantasjens eierselskap Ratos har overtatt eiendommen.

Kjøpssummen er ikke offentlig.

– Kundene våre i Oslo utmerker seg med et unikt engasjement for et liv med planter. Vi har derfor lenge ønsket å gi hovedstadbefolkningnen et enda bedre tilbud enn vi har i dag. Våre lokaler i Oslo har begrenset areal, sier eiendomsdirektør Gunstein Hansen i Plantasjen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også