EiendomsWatch

Brødre selger sentrumsgård i Tromsø – håper på mellom 70 og 100 millioner

De lokale gründerbrødrene Roger og Bjarne Michalsen slapper av på Gran Canaria mens teknisk due diligence gjennomføres i Tromsø.

SELGS: Stortorget 4 i Tromsø | Foto: Einar Dahl

– Jeg og «brodern» har snakket om å selge i flere år. Nå driver vi ikke lenger sjøl noe i bygget, så tidspunktet for å selge er riktig, sier Roger Michalsen til iTromsø.

Ifølge lokalavisen er de to gründerne nå i forhandlinger med det som kan bli nye eiere av Stortorget 4 i Tromsø. Roger Michalsen - som bruker titteln «Buissniss man» på LinkedIn - antyder en pris mellom 70 og 100 millioner kroner.

Forhandlingene med motparten blir gjort fra varmere strøk.

– Det er mye styr nå og en vanlig prosess som foregår, der de har bygningsingeniører til å gå igjennom bygget. Derfor har jeg og Bjarne tatt oss en liten ferie her nede på Gran Canaria, Michalsen til lokalavisen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch