Jarle Nordnes selger eiendom på Paradis

Jarle Nordnes har solgt Paradis Næringspark til Bergen Næringseiendom, – Selger har fått til noen gode grep over tid, sier Trond Toppe, en av kjøperne.
SOLGT: Tjernvegen 30 på Paradis i Bergen har skiftet eier | Foto: Google Streetview
SOLGT: Tjernvegen 30 på Paradis i Bergen har skiftet eier | Foto: Google Streetview

Jarle Nordnes kvitter seg med Paradis Næringspark i Bergen, skriver Bergensavisen. Det er Bergen Næringseiendom, eid av Geir Hoves Realforum (50 prosent) og Birkebeiner Holding (50 prosent), som eies av Realforum-toppene Trond Toppe og Ivar Gjærum, som kjøper eiendommen med adressen Tjernvegen 30.

– Av og til greit å ta gevinst, sier Nordnes til avisen. Han har eid eiendommen siden 2007.

Hva Nordnes fikk for eiendommen er ikke kjent. Ifølge lokalavisen skal prisen ligge mer enn 100 millioner over salgsprisen for over ti år siden, som den gang var et sted mellom 30 og 40 millioner.

– Selger har fått til noen gode grep over tid. De fikk inn Norgesgruppens Kiwi, og så kom PDL Center på plass, i tillegg til Aktiv 365. Med gode, lange kontrakter på alle leietakerne var dette interessant, sier Trond Toppe til BA.

Eiendommen som er solgt tilhører Paradis Næringspark AS, eid 75 prosent av Jarle Nordnes gjennom Nordnes Holding samt 25 prosent av Knut Inge Hellevigs selskap Bkb Invest. Det er aksjeselskapet som har skiftet eier.

Overtakelsen fant sted 1. januar 2022.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev