EiendomsWatch

Scanfreight leier 9000 kvadratmeter av Fabritius

Logistikkleverandøren Scanfreight skal inn i Fabritius-nybygg i Oslo Logistikkpark Drøbak.

NYBYGG: Scanfreight skal leie 9000 kvadratmeter i Oslo Logistikkpark Drøbak. | Foto: Fabritius

Scanfreight og Fabritius har etter det som karakteriseres som en god samarbeidsperiode landet på et prosjekt som vil gi Scanfreight de rammevilkårene de trenger rundt arealer for videre vekst.

Bygget vil være et moderne lager- og logistikkbygg tilpasset Scanfreight sine behov og ha en miljøprofil med BREEAM Very good-sertifisering og solcelleanlegg på taket. A Bygg Entreprenør skal stå for selve oppføringen av bygget.

Eiendommen ligger som en av seks hovedfelt i Oslo Logistikkpark Drøbak, som er en moderne lager- og logistikkpark under utvikling med netto 477 mål tomt.

Eiendommen ligger like ved nedkjøringen til Oslofjordtunellen og med kort avstand til E6. Det planlegges for drøye 190.000 kvm med lagerbygg når området er ferdig utviklet.

– Dette er et nytt stor område, hvor vi har jobbet i mange år og investert store beløp for å kunne tilby et nytt stort Oslonært lagerområde. Det er da ekstra gøy å kunne signere det første bygget og komme i gang med bygging. Vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet med både Scanfreight og 360 Logistics, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim, i en melding på selskapets hjemmeside.

Logistikkleverandøren ble startet i 2017, men har hatt en fin vekst og legger grunnlag for å fortsette denne utviklingen med signering av nye 9.000 kvadratmeter i Drøbak.

– Dette er et viktig steg i riktig retning for våre videre utvikling, hvor vi med dette nybygget får kapasitet for vekst og et effektivt bygg og moderne bygg for god håndtering av kundene våre. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Fabritius om utviklingen av et bygg som godt passer våre og våre kunders behov, og vi ser frem til å flytte inn mot slutten av 2023, sier daglig leder i Scanfreight, Bente Huse, i meldingen.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch