Selger tre Oslo-eiendommer på 30.000 kvadratmeter til Carnegie-syndikat

Kombinasjonsbyggene Ole Deviks vei 2, 4 og 6 på Bryn i Oslo er solgt til et syndikat tilrettelagt av Carnegie.
SOLGT: Carnegie-syndikat har sikret seg tre eiendommer i Ole Deviks vei i Oslo | Foto: Tristan Capital Partners
SOLGT: Carnegie-syndikat har sikret seg tre eiendommer i Ole Deviks vei i Oslo | Foto: Tristan Capital Partners

EPISO 4, et fond forvaltet av Tristan Capital Partners, selger Devik Park, Ole Deviks vei 2-6 på Bryn, til et syndikat tilrettelagt av Carnegie.

Det dreier seg om en portefølje på tre kombinasjonsbygg på 34.700 kvadratmeter som består at kontor- og last mile logistikklokaler.

Siden oppkjøpet har Tristan og deres utviklings- og investeringspartner, Malling & Co Property Partners, gjennomført større oppgraderinger av eiendommene, inkludert oppgradering av fasader, leietakertilpasninger, utenomhus, taktekking og drenering, samt forbedring av byggenes samlede driftseffektivitet, fremgår det av en pressemelding.

Som et resultat er eiendommene nå utleid til det som i pressemeldingen karakteriseres som en rekke attraktive leietakere, blant andre Rema 1000, OneCo og Selecta.

– Har gitt god avkastning

– Med den pågående ombyggingen og etterspørselen i Bryn- og Helsfyr-området, representerte oppkjøpet av Devik Park en attraktiv investeringsmulighet som har gitt god avkastning i vår eierperiode, sier James Brodie, administrerende direktør for portefølje- og kapitalforvaltning i Tristan Capital Partners.

– Transaksjonen viser fortsatt etterspørsel etter strategisk plasserte og høykvalitets eiendeler av denne kaliber, sier han.

– Gjennom vår aktive forvaltning sammen med Tristan har vi i tråd med vår forretningsplan maksimert eiendommens samlede potensial og styrket leietakermiksen, sier Didrik Carlsen, partner og leder for Asset management i Malling & Co Property Partners i meldingen.

Finske storeiere

Det er et Carnegie-syndikat som nå kjøper Devik Park, med det finske eiendomsfondet UB Nordic Property Fund som største eier.

Eiendommen har i dag omkring 7700 kvadratmeter ledige arealer. Carnegie vil nå starte arbeidet med forvaltning og utleie disse lokalene, skriver selskapet i pressemeldingen.

Rådgiverne

Tristan Capital Partners ble rådgitt av SPG Corporate Finance (megler) og Wikborg Rein (juridisk), mens Carnegie ble rådgitt av Thommessen (juridisk) og KWC (finansiell)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også