Self Storage Group kjøper eiendom for 40 millioner

– Oppkjøpet er i tråd med vår strategi for å vokse organisk på det svenske markedet, sier Fabian Søbak, sjef for Self Storage Group etter nytt oppkjøp i Malmö.
PÅ SVENSKEHANDEL: Fabian Søbak og Self Storage Group gjør nytt oppkjøp i Malmö. | Foto: Self Storage Group
PÅ SVENSKEHANDEL: Fabian Søbak og Self Storage Group gjør nytt oppkjøp i Malmö. | Foto: Self Storage Group

Norske Self Storage Group har inngått en avtale om å kjøpe en eiendom i Lundavägen i Malmö i Sverige, fremgår det av børsmelding.

Transaksjonen har en verdi på 39,8 millioner svenske kroner og eiendommen har et potensial utleiebart areal på 4700 kvadratmeter. 

Anlegget forventes å åpne i første kvartal 2024. Det skal drives under merkevaren City Self-Storage.

–Vi er glade for å kunngjøre dette oppkjøpet, som er vårt andre eiendomoppkjøp i Malmö i år, sier Fabian Søbak, administrerende direktør i Self Storage Group. 

Han trekker frem eiendommens sentrale beliggenhet.

– Dette oppkjøpet er i tråd med vår strategi for å vokse organisk på det svenske markedet. Eiendommen vil gi SSG et sterkt fotavtrykk i Malmö, Sveriges tredje største by, sier Søbak.

Self Storage Group driver 135 anlegg over hele Skandinavia med et utleiebart areal på 185.800 kvadratmeter per fjerde kvartal 2022.

SSG-aksjen har steget 5,4 prosent på Oslo Børs så langt i år. Aksjen er foreløpig ikke omsatt torsdag. Markedsverdien på selskapet er nå 2,4 milliarder kroner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også