Scandic ansetter tre nye direktører i Norge

Scandic Nordic varsler endret distriktsstruktur og ansetter tre nye direktører. – Med disse på laget har vi de beste forutsetninger for å bygge oss opp etter pandemien, sier administrerende direktør Asle Prestegard.
NYE SCANDIC-DIREKTØRER. Fra venstre: Magne Jacobsen, Håvard Solum og Nina Askvik | Foto: Scandic
NYE SCANDIC-DIREKTØRER. Fra venstre: Magne Jacobsen, Håvard Solum og Nina Askvik | Foto: Scandic

– Vi ruster oss for fremtiden, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, i forbindelse med at hotellkjeden har vært gjennom en grundig prosess for å rekruttere nye distriktsdirektører i Norge.

Disse tre direktørene går inn i ledergruppen:

  • Nina Askvik tar over som direktør for distrikt Vest. Hun erstatter Asle Prestegard, som i vår gikk inn i rollen som administrerende direktør i Scandic Hotels Norge på permanent basis. Askvik kommer fra stillingen som direktør på Scandic Ørnen
  • Håvard Solum blir direktør for distrikt øst. Solum kommer fra stillingen som direktør for Scandic Kristiansand Bystranda og Scandic Grimstad.
  • Magne Jacobsen erstatter Morten Malting som direktør for distrikt Oslo. Jacobsen har fortid som hotelldirektør for Scandic Solli, og kommer fra stillingen som VP Hotel Operations i Hurtigruten.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi nå er i mål med disse ansettelsene. Dette er personer med bred og solid hotellfaglig kompetanse, som vil gå inn og styrke ledergruppen ytterligere. Vi ruster oss for fremtiden, og med disse på laget har vi de beste forutsetninger for å bygge oss opp etter pandemien, sier administrerende direktør Asle Prestegard i en pressemelding.

Scandic vil fremover operere med fire distrikter i Norge, og i tillegg til de tre nylige rekrutteringene, vil Knut Sigurd Pettersen fortsette som direktør for distrikt Nord.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også