EiendomsWatch

Minihus-leverandør rigget for vekst

Minihusselskapet Living in a box har fått med seg tidligere kommunikasjonsdirektør i Color Line, Helge Otto Mathisen (69), som styremedlem og ambassadør når de nå rigger seg for vekst.

POTENSIALE INNEN REISELIV: Color Line-veteran Helge Otto Mathisen ser potensiale for minihusene innen reiselivsnæringen. | Foto: Living In A Box

– Det er prosjekter som Living in a box og Arctic Landscape Hotels som er ønsket av norsk reiselivsnæring og av politiske myndigheter. De har lavt miljømessig fotavtrykk, og bygger opp under Norge som premium reiselivsdestinasjon, sier Mathisen til Finansavisen.

 

– Det er mange som driver med minihus. Det som gjør at vi signerer kontrakter på løpende bånd, er at vi kan visualisere løsningene, at vi er konkurransedyktige på pris, og at vi kan levere raskt. Fremfor alt legger vi vekt på fremtidsrettet design og arkitektur tilpasset norsk natur, sier Ernst Magne Carlsen (51), styreleder og hovedeier i Living in a box.

Nå vil selskapet ekspandere. Eierstruktur ble endret i 2020, og nye investorer er på vei inn.

– Vi rigger selskapet for vekst de kommende årene, sier Carlsen som nylig styrket laget med en nøkkelperson fra reiselivsnæringen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch