Minihus-leverandør rigget for vekst

Minihusselskapet Living in a box har fått med seg tidligere kommunikasjonsdirektør i Color Line, Helge Otto Mathisen (69), som styremedlem og ambassadør når de nå rigger seg for vekst.
POTENSIALE INNEN REISELIV: Color Line-veteran Helge Otto Mathisen ser potensiale for minihusene innen reiselivsnæringen. | Foto: Living In A Box
POTENSIALE INNEN REISELIV: Color Line-veteran Helge Otto Mathisen ser potensiale for minihusene innen reiselivsnæringen. | Foto: Living In A Box

– Det er prosjekter som Living in a box og Arctic Landscape Hotels som er ønsket av norsk reiselivsnæring og av politiske myndigheter. De har lavt miljømessig fotavtrykk, og bygger opp under Norge som premium reiselivsdestinasjon, sier Mathisen til Finansavisen.

 

– Det er mange som driver med minihus. Det som gjør at vi signerer kontrakter på løpende bånd, er at vi kan visualisere løsningene, at vi er konkurransedyktige på pris, og at vi kan levere raskt. Fremfor alt legger vi vekt på fremtidsrettet design og arkitektur tilpasset norsk natur, sier Ernst Magne Carlsen (51), styreleder og hovedeier i Living in a box.

Nå vil selskapet ekspandere. Eierstruktur ble endret i 2020, og nye investorer er på vei inn.

– Vi rigger selskapet for vekst de kommende årene, sier Carlsen som nylig styrket laget med en nøkkelperson fra reiselivsnæringen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også