EiendomsWatch

Malling & Co Eiendomsfond kjøper hotell i Oslo sentrum

Eiendommen med adresse Fred. Olsens gate 11 huser Comfort Hotel Xpress Central Station som drives av Nordic Choice Hotels.

UTVIDES: Hotellet i Fred. Olsens gate 11 er under utvidelse, og vil ha 196 rom når det står ferdig. | Foto: Cushman & Wakefield Realkapital

Hotellet er under utvidelse og vil etter ferdigstillelse bestå av 196 rom. Selger av eiendommen er det private familieselskapet AS Lille Frøens Tomteselskap.

– Malling & Co Eiendomsfond er svært fornøyd med kjøpet av Fred. Olsens gate 11 som er et veldrevet hotell med sentral beliggenhet i hjertet av Oslo sentrum. Eiendommen er totalrenovert, har en 15 års leiekontrakt med Nordic Choice Hotels og representerer således de kvalitetene vi er ute etter i fondet sier Managing Partner og forvalter av Malling & Co Eiendomsfond, Mads Mortensen, i en pressemelding.

Salget av Fred. Olsens gate 11 er med på å underbygge optimismen i hotellnæringen. Det var svært god interesse for eiendommen, både fra egenkapitalfinansierte- og belånte investorer.

Hotellmarkedet har tatt seg kraftig opp etter nedstengningen, og belegget i Oslo er pr mai på nivået vi så i 2019 før pandemien. Malling & Co Eiendomsfond overtar nå et hotell med en sentral beliggenhet på lang kontrakt med en solid og anerkjent driver.

Cushman & Wakefield Realkapital og Hotelia var transaksjonsrådgivere for selger.

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, KWC og Advokatfirmaet Thommessen har vært juridisk rådgiver for henholdsvis selger og kjøper.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch