EiendomsWatch

Buchardt-familiens nye prosjekter preget av usikkerhet: – En helt annen verden

Veien til mål for å bygge nytt er lengre og krever mer av forhandlingspartene enn før, også AB Invest. Men Anders Buchardt mener de usikre tidene også kan føre til positive endringer.

OPP OG NED: Det koster mer tid og penger å sette i gang med nye byggeprosjekter, men Anders Buchardt i AB Invest er fornøyd med virksomheten deres. Han forteller til EiendomsWatch at selskapet har landet kontrakter til tross for de krevende omstendighetene. | Foto: Geir Olsen

Ikke før pandemien gikk mot slutten invaderte Russland nabolandet og verdensøkonomien fikk en ny trøkk. Det kjenner også Anders og Arthur Buchardt i sin eiendomsvirksomhet AB Invest.

– Vi har merket det på noen byggeprosjekter i form av forsinkede materialleveranser, men det er løsbart. Men det er en helt annen verden nå når det gjelder å kontrahere nye byggeprosjekter. Så vi sitter og diskuterer og forhandler rundt temaer som vi aldri har vært borti tidligere, og måttet gå mye grundigere til verks, sier Anders Buchardt til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch