Familieeide Magic Norway utvider samarbeidet med Nordic Choice Hotels

Eiendomsbesitteren Magic Norway i Bergen har fått en rekke forespørsler om å kjøpe hotelleiendom i Trondheim. Nå er det inngått en 30 års leieavtale med Nordic Choice Hotels.
FORLENGER MED NORDIC CHOICE: konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway. | Foto: Magic Norway
FORLENGER MED NORDIC CHOICE: konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway. | Foto: Magic Norway

Magic Norway er en familieid eiendomsbesitter i Bergen med en rekke eiendommer lokalt, regionalt og nasjonalt. Selskapet drifter også fire Magic Hotels, snart åtte serveringssteder og kjøpesenteret Xhibition i Bergen.

Magic Norway eier også eiendommen Krambugata 11 i Trondheim. Eiendommen, som hovedsakelig er en hotelleiendom med 196 doble rom, har vært leid ut til Nordic Choice Hotels med navnet Comfort Hotel Trondheim.

Magic Norway har den siste tiden hatt en rekke forespørsler på å både kjøpe eiendommen og å leie og utvikle eiendommen fra ulike hotellkjeder.

«Etter en nøye vurdering var det naturlig å fortsette det gode samarbeidet med Nordic Choice», skriver Magic Norway i en pressemelding.

Det er nå inngått en 30 års leieavtale. Dessuten skal det investeres vesentlige beløp for å styrke kvaliteten på rom og fellesområder som vil gjøre hotellet enda mer konkurransedyktig og lønnsomt i årene som kommer.

«Trondheim har de siste årene før pandemien hatt en meget positiv utvikling. Selv under pandemien har byen klart seg rimelig bra i forhold til andre byer i Norge», skriver Magic Norway.

–Vi er derfor veldig positive til å utvikle det gode forholdet med Nordic Choice og er sikker på at hotellet klart vil styrke sin attraksjonskraft i markedet og fremdeles være en av de mest foretrukne hotellene i byen, sier konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway i meldingen.

For Nordic Choice Hotels er det viktig å ha gode og sentrale hoteller med god beliggenhet i alle norske byer, innen alle konsepter som også dekker de ulike målgrupper.

–Trondheim er derfor en viktig destinasjon for Nordic Choice Hotels og vi er også meget tilfredse med at samarbeidet med huseier Magic Norway skal tas videre i mange år fremover, sier Eivind Tangvik, Senior Vice President Operation Development.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo