Bratsberg kjøper Grimstads eneste hotell – går inn i Clarion-kjeden

Det grenlandsbaserte eiendomsselskapet Bratsberg har kjøpt Grimstads eneste hotell, som nå bytter kjede fra Scandic og blir med i Clarion Collection Hotel fra 1. september.
KJØPER HOTELL I GRIMSTAD: Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa | Foto: Samfunnsbygg
KJØPER HOTELL I GRIMSTAD: Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa | Foto: Samfunnsbygg

Bratsberg har inngått en ny leieavtale med Teo K. Luisas Capitane Hotels. Bratsberg, som er eid av Samfosa, har en sterk posisjon i Grenland og Vestfold. Deleier i Samfosa, Samfunnsbygg, har allerede pågående prosjekter i Agder. 

– Vi fikk en strålende mulighet til å overta dette hotellet og gleder oss til å introdusere Samfosa for næringslivet i Agder, samt bidra til videre vekst i regionen. Det er et stort potensial i destinasjonen og hotellet, og kundene vil legge merke til at vi som nye eiere vil gi vårt preg på denne flotte eiendommen og samtidig bidra til byutviklingen i Grimstad. Dette, sammen med at vi er trygge på at vi har funnet riktig driver med rett konsept for både bygg og by, gjør at vi gleder oss til veien videre, sier Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa i en pressemelding.

Det er hotellveteranen Teo K. Luisa som står bak driftsselskapet som har fått leiekontrakten. Telemarkingen, som har lang fartstid i Strawberry, tidligere Nordic Choice Hotels, både som ansatt og som franchisetaker, har fra før Comfort Hotel Porsgrunn i porteføljen, samt flere hotell på gang i Horten, Tønsberg, Moss og Skien. 

Clarion Collection Hotel Grimstad har 98 gjesterom. 

ENDRER KJEDE: Hotellet er i dag en del av Scandic. | Foto: Scandic
ENDRER KJEDE: Hotellet er i dag en del av Scandic. | Foto: Scandic

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også