DNB-topp pensjonerer seg og går inn i Bergens-komet

WPS Næringsmegling, som i løpet av få år har seilt opp og blitt en tung aktør i Eiendomsmarkedet i Bergen, har styrket teamet med en tidligere topp fra DNB Næringseiendom.
BYTTER BEITE: Jens Petter Bråten takker av etter nesten 16 år som investeringsdirektør i DNB Næringseiendom. Nå er det WPS Næringsmegling som får glede av erfaringen hans.
BYTTER BEITE: Jens Petter Bråten takker av etter nesten 16 år som investeringsdirektør i DNB Næringseiendom. Nå er det WPS Næringsmegling som får glede av erfaringen hans.

Jens Petter Bråten takker av som investeringsdirektør i DNB Næringseiendom etter nesten 16 år i stillingen.

I løpet av denne perioden har han blant annet hatt ansvar for eiendomsinvesteringene i DNB Liv og DNB Scandinavian Property Fund.

– Jeg går av med pensjon i DNB, men har ikke noe ønske om å gi meg helt ennå, sier Bråten til EiendomsWatch.

Mandag 16. august hadde Bråten sin aller første dag på jobb i Bergensbaserte WPS Næringsmegling. Han er klar på hvorfor han takket ja til å bli med i teamet hos WPS:

– Jeg liker å jobbe med flinke folk. To av disse gutta har jeg jobbet med tidligere, så jeg kjenner de godt. Det er imponerende at de, og resten av medarbeiderne i WPS, i løpet av kun 2-3 år har opparbeidet seg en posisjon som det ledende meglerselskapet i Bergen, sier han.

WPS Næringsmegling er heleid av medarbeiderne i selskapet og fremhever på nettsidene sine at de er en helt uavhengig og frittstående aktør.

Selskapet tilbyr rådgivning og tjenester innen kjøp og salg, utleie, verdivurdering og analyse av næringseiendom. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også