Selvaag Eiendom ansetter to nye ledere

Selvaag Eiendom henter nye ledere fra Cowi og Carusel Eiendom. Videre utvikling av Tjuvholmen og Løren i Oslo er blant arbeidsoppgavene.
NYE HODER I SELVAAG EIENDOM: Petter Tran og Emil Thompson
NYE HODER I SELVAAG EIENDOM: Petter Tran og Emil Thompson

Emil Thompson (26) og Petter Tran (33) er ansatt som henholdsvis utleie- og konseptsjef og prosjektleder i Selvaag Eiendom.

– Det skjer spennende ting i vår portefølje, og vi har behov for flere ressurser, sier utviklingsdirektør Magnus Skallerud i Selvaag Eiendom i en oppdatering.

Tran kommer fra stillingen som prosjektleder i Cowi. Han er utdannet Msc/sivilingeniør ved NTNU, og har tidligere jobbet som prosjekteringsleder i Hent.

Han får blant annet ansvaret for leietakertilpasninger i eksisterende portefølje.

Tran tiltrer stillingen 1. september.

– Han skal foredle vår eksisterende portefølje, samtidig som han kan bistå utleieavdelingen i dialogen med potensielle leietakere, sier Skallerud.

Emil Thompson er utdannet eiendomsmegler og kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Carucel Eiendom.  Han skal primært jobbe med bygulvene på Tjuvholmen og Løren.

Thompson vil være på plass 1. oktober.

– Vi legger et spesielt år bak oss og er sultne på å gjøre mer. Det siste halvannet året har vært tungt for mange av våre kunder, og nå ser vi frem til å utvikle Tjuvholmen, Løren og konseptene våre videre. Sammen med våre leietakere og kunder skal vi jobbe sammen for å skape gode konsepter og destinasjoner, sier eiendoms- og transaksjonsdirektør Amund Mehli.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo