Selvaag Eiendom ansetter to nye ledere

Selvaag Eiendom henter nye ledere fra Cowi og Carusel Eiendom. Videre utvikling av Tjuvholmen og Løren i Oslo er blant arbeidsoppgavene.
NYE HODER I SELVAAG EIENDOM: Petter Tran og Emil Thompson
NYE HODER I SELVAAG EIENDOM: Petter Tran og Emil Thompson

Emil Thompson (26) og Petter Tran (33) er ansatt som henholdsvis utleie- og konseptsjef og prosjektleder i Selvaag Eiendom.

– Det skjer spennende ting i vår portefølje, og vi har behov for flere ressurser, sier utviklingsdirektør Magnus Skallerud i Selvaag Eiendom i en oppdatering.

Tran kommer fra stillingen som prosjektleder i Cowi. Han er utdannet Msc/sivilingeniør ved NTNU, og har tidligere jobbet som prosjekteringsleder i Hent.

Han får blant annet ansvaret for leietakertilpasninger i eksisterende portefølje.

Tran tiltrer stillingen 1. september.

– Han skal foredle vår eksisterende portefølje, samtidig som han kan bistå utleieavdelingen i dialogen med potensielle leietakere, sier Skallerud.

Emil Thompson er utdannet eiendomsmegler og kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Carucel Eiendom.  Han skal primært jobbe med bygulvene på Tjuvholmen og Løren.

Thompson vil være på plass 1. oktober.

– Vi legger et spesielt år bak oss og er sultne på å gjøre mer. Det siste halvannet året har vært tungt for mange av våre kunder, og nå ser vi frem til å utvikle Tjuvholmen, Løren og konseptene våre videre. Sammen med våre leietakere og kunder skal vi jobbe sammen for å skape gode konsepter og destinasjoner, sier eiendoms- og transaksjonsdirektør Amund Mehli.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også