To nye fjes til Axer Eiendom

Axer Eiendom ansetter i fleng om dagen. Nå er to nye navn klare.
TO NYE TIL AXER EIENDOM: Stine Malene Sandnes og Knut Rolvsjord | Foto: Axer Eiendom
TO NYE TIL AXER EIENDOM: Stine Malene Sandnes og Knut Rolvsjord | Foto: Axer Eiendom

Tidligere i august meldte vi at Henriette Sønsteby og Anja Grindheim går til nye jobber som henholdsvis markedssjef og ettermarkedsansvarlig i Axer Eiendom, mens ny finansdirektør var på plass tidligere i år.

Nå melder Axer Eiendom at Knut Rolvsjord er ansatt som prosjektsjef og Stine Malene Sandnes som ny business manager på kontoret på Tjuvholmen i Oslo.

Den nye produktsjefen Knut Rolvsjord vil påse at prosjektene i regionen følges opp og leveres som planlagt. Rolvsjord kommer fra stillingen som prosjektleder i Seltor, og har de siste årene jobbet med flere større bolig- og næringsprosjekter.

– Knut kommer fra entreprenørsiden og bringer med seg mye kunnskap som vi drar nytte av. Som type er han strukturert, grundig og tar tak i utfordringer umiddelbart - dette passer perfekt inn i selskapskulturen vår. Vi er veldig glade for at Knut valgte å bli med på Axer-reisen sier administrerende direktør Mikael Skovrup i en pressemelding.

Stine Malene Sandnes tiltrer som ny Business Manager senest 1. oktober. Hun er registrert revisor og autorisert regnskapsfører og har ifølge Axer Eiendom solid kompetanse fra både revisjons- og regnskapssiden etter 11 år hos blant annet BDO.

– Stine har solid kompetanse og relevant erfaring. Axer Eiendom har store ambisjoner fremover og vi er veldig fornøyde med at Stine har valgt oss, sier finansdirektør Øyvind Ryssdal i en kommentar.

Axer Eiendom ble etablert i 1999 har siden den gang bygget over 1.000 boliger i tillegg til å ha utviklet over 70.000 kvadratmeter næringseiendom. De har hatt stort fokus på Østlandsområdet, Stavanger og i Bergensregionen, og selskapet har flere spennende prosjekter på trappene de neste årene.

» Axer Eiendom ansetter ny markeddssjef

 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også