Eiendomsadvokat fra BAHR til Wiersholm

Eiendomsadvokat Ragnar Stoknes Hafting forlater BAHR til fordel for Wiersholm.
FRA BAHR: Ragnar Stoknes Hafting går til Wiersholm | Foto: Wiersholm
FRA BAHR: Ragnar Stoknes Hafting går til Wiersholm | Foto: Wiersholm

– Vi er glade for å ha med Ragnar Stoknes Hafting på vår satsing på store transaksjoner og utviklingsprosjekter innen eiendom, sier Wiersholm-partner og eiendomsadvokat Stig L. Bech i en pressemeldilng.

Stoknes Hafting har vært advokatfullmektig og advokat i BAHR siden 2017, hvor han også har arbeidet med firmaets teknologisatsing. Hafting blir advokat i Wiersholms transaksjonsavdeling, hvor han blant annet vil bidra på sitt spesialfelt eiendomstransaksjoner.

Den nye Wiersholm-advokaten ble utdannet siviløkonom ved Copenhagen Business School i 2013 før han fullførte mastergrad i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2016.

– Ragnar er en svært dyktig jurist som også har særlig kompetanse innen økonomi og eiendom, noe som gjør ham til et verdifullt tilskudd for oss, og ikke minst også for klientene våre som får gleden av å jobbe med ham. I tillegg er han en hyggelig person som det er lett å trives med, sier Bech i meldingen.

– Jeg har hatt noen veldig fine år i BAHR, men for meg var tiden nå inne for å prøve noe nytt. Som en av de ledende aktørene i bransjen og med et faglig sterkt og ikke minst sosialt miljø er Wiersholm et naturlig sted for meg å fortsette karrieren. Det blir også veldig hyggelig å jobbe sammen med tidligere kollegaer igjen, sier Hafting.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også