EiendomsWatch

CBRE får tre nye prosjektledere

CBRE styrker sitt prosjektlederteam med tre nye, erfarne prosjektledere i Oslo.

NYE HOS CBRE: Andre Kristiansen, Marco Savolainen og Aleksi Kohonen. | Foto: CBRE

Teamet jobber tverrfaglig på leveranser sammen med selskapets rådgivere innenfor blant annet arbeidsplasstrategi, leierådgivning, utleie og eiendomsforvaltning.

Teamet ledes av Marco Savoloainen som har lang erfaring som prosjekt- og tjenesteleder fra CBREs kontor i Helsinki. Sammen med Aleksi Kohonen og André Kristiansen, begge med erfaring fra CBRE-nettveket, vil teamet tilby et bredt tilbud av prosjektledertjenester knyttet til blant annet etablering, ombygging, flytting og forvaltning av næringseiendom.

– Jeg er veldig glad for jobbe tett med våre ulike fagmiljøer her i Norge, både innenfor rådgivning og forvaltning av eiendom. Gjennom ytterligere styrking av vårt prosjektlederteam bidrar vi til å følge kundene våre tett og tverrfaglig i alle faser av deres eiendomsprosjekter, forteller Marco Savolainen, Head of Project Management i Norge, i en pressemelding.

CBRE i Norge utgjør i dag mer enn 160 ansatte, fordelt på 70 ansatte i rådgivningsselskapet CBRE AS og 90 i facility management-selskapet CBRE Global Workplace Solutions.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch