EiendomsWatch

CBRE får tre nye prosjektledere

CBRE styrker sitt prosjektlederteam med tre nye, erfarne prosjektledere i Oslo.

NYE HOS CBRE: Andre Kristiansen, Marco Savolainen og Aleksi Kohonen. | Foto: CBRE

Teamet jobber tverrfaglig på leveranser sammen med selskapets rådgivere innenfor blant annet arbeidsplasstrategi, leierådgivning, utleie og eiendomsforvaltning.

Teamet ledes av Marco Savoloainen som har lang erfaring som prosjekt- og tjenesteleder fra CBREs kontor i Helsinki. Sammen med Aleksi Kohonen og André Kristiansen, begge med erfaring fra CBRE-nettveket, vil teamet tilby et bredt tilbud av prosjektledertjenester knyttet til blant annet etablering, ombygging, flytting og forvaltning av næringseiendom.

– Jeg er veldig glad for jobbe tett med våre ulike fagmiljøer her i Norge, både innenfor rådgivning og forvaltning av eiendom. Gjennom ytterligere styrking av vårt prosjektlederteam bidrar vi til å følge kundene våre tett og tverrfaglig i alle faser av deres eiendomsprosjekter, forteller Marco Savolainen, Head of Project Management i Norge, i en pressemelding.

CBRE i Norge utgjør i dag mer enn 160 ansatte, fordelt på 70 ansatte i rådgivningsselskapet CBRE AS og 90 i facility management-selskapet CBRE Global Workplace Solutions.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch