Hun er den neste norgessjefen i Heimstaden

Marianne Frønsdal overtar jobben til Helge Krogsbøl som landssjef i Heimstaden Norge.
NYTT ÅR, NY LEDER: Marianne Frønsdal starter i sin nye jobb i Heimstaden på den første mandagen i 2022. | Foto: Heimstaden
NYTT ÅR, NY LEDER: Marianne Frønsdal starter i sin nye jobb i Heimstaden på den første mandagen i 2022. | Foto: Heimstaden

Ifølge en pressemelding fra Heimstaden har Marianne Frønsdal lang erfaring innen eiendom, hotell og reiseliv.

3. januar 2022 tar hun formelt over lederansvaret fra norgessjef og operasjonsdirektør (Chief Operating Officer, COO) for Heimstaden-gruppen Helge Krogsbøl. Han fortsetter som COO, mens Frønsdal altså blir landsjef på nyåret.

Frønsdal har tidligere vært utleiedirektør for Heimstaden-gruppen. Hun sier følgende i pressemeldingen:

– Dette er en fantastisk mulighet som jeg gleder meg til å ta fatt på. Heimstaden Norge er godt driftet, har en svært kompetent organisasjon og en tydelig profil mot kundene. Det er lagt ned et solid arbeid i «Friendly Homes»-konseptet vårt, og med ytterligere videreutvikling vil kundetilfredsheten og resultatene våre forbedres de kommende årene.

Den avtroppende landssjefen Krogsbøl har ledet Heimstaden Norge siden 2018.

– Marianne har utmerket seg positivt i tiden hun har vært hos oss. Hun er kunnskapsrik, har stor kapasitet og kjenner selskapet og kulturen godt. Vi har utvilsomt gjort en god ansettelse og jeg ønsker henne lykke til i en veldig spennende stilling, sier han via pressemeldingen.

Heimstaden har vokst betydelig de siste årene og er blant de ledende boligutleierne i samtlige markeder selskapet er etablert. I det norske markedet er Heimstaden markedsledende.

– Vi er midt i en spennende digital reise, der Heimstaden skal gå foran med innovative løsninger for å effektivisere drift og tilby gode tjenester til kundene. Gode kundeopplevelser og trygge og gode bomiljøer vil sikre vår posisjon også i fremtiden, sier Frønsdal i meldingen fra selskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo