EiendomsWatch

Rune Bjerke ny styreleder i Merkantilbygg

Den tidligere DNB-sjefen starter det nye året som leder av styret til Merkantilbygg Holding.

Her er Rune Bjerke avbildet fra da han i 2019 for siste gang som konsernsjef i DNB la frem bankens kvartalsresultat. Nå er han styreleder i Merkantilbygg Holding. | Foto: Geir Olsen, NTB

Etter at han gikk av som DNBs konsernsjef i 2019 har Rune Bjerke gått inn i styreverv i flere selskaper i ulike bransjer.

Nå er han styreleder i Merkantilbygg Holding, eierselskapet til Merkantilbygg, ifølge en oppdatering fra Brønnøysundsregistrene.

– Jeg ble forespurt av Pål Georg Gundersen om å bli styreleder, og skal nå sitte i styret sammen med to andre dyktige personer som jeg kjenner godt fra før (Tom Vidar Rygh og Kari Elisabeth Olrud Moen, red. anm.) Jeg synes dette er et spennende verv å få, sier Bjerke til Estate Nyheter.

Utover det nye vervet er Bjerke også styreleder for Wallenius Wilhelmsen og nestleder i styret til Fremtind Forsikring. I tillegg er han styremedlem i Schibsted og Norsk Hydro.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch