Smith ny sjef i Cognia Eiendom

Eiendomsselskapet til Cognia-konsernet har ansatt Scott Smith som daglig leder. Cognia Eiendom styrker satsingen på næring og bolig.
Scott Smith er ny daglig leder for Cognia Eiendom. | Foto: Cognia
Scott Smith er ny daglig leder for Cognia Eiendom. | Foto: Cognia

Cognia har de siste årene utviklet datterselskapet Cognia Eiendom som eiendomsselskap i østlandsregionen.

For å styrke videre satsing innen utvikling av både næringseiendom og bolig har Cognia-konsernet ansatt Scott Smith som ny daglig leder i Cognia Eiendom, ifølge en pressemelding.

– Cognia-konsernet har hatt en imponerende utvikling de siste årene, og har etablert seg som et ledende transportkonsern i Norge. Jeg ser frem til å bidra til konsernets eiendomssatsing fremover, sier Scott Smith i pressemeldingen.

«Gjennom utvikling av sin portefølje av eiendommer knyttet til personbil- og lastebilvirksomhet har Cognia Eiendom opparbeidet dyp kompetanse innen utvikling av næringseiendom for transport, logistikk og personbilbransjen», skriver konsernet om selskapet.

Selskapet vil de neste årene investere 400 millioner i eksisterende portefølje og i nye eiendomsprosjekter, enten næring eller bolig.

Ifølge pressemeldingen vil Smith jobbe tett sammen med Cognias virksomheter innen personbil og lastebil for å bistå med løpende eiendomsbehov, samt bli sentral i utvikling og realisering av konsernets vekststrategi innen andre eiendomssegmenter fremover.

– Med sin brede erfaring fra utvikling av næringseiendom og boliger, er vi svært fornøyd med at Scott ønsker å bidra til Cognia sin videre satsing på eiendom. Scott har et stort nettverk, personlige ambisjoner og kompetanse, og ikke minst et verdisett som passer inn i Cognias offensive holdning, sier konsernsjef Grant Larsen i pressemeldingen.

Smith har utviklet mer enn 10 forhandler- og verkstedsanlegg for Toyota og Lexus, i tillegg til flere kontor-, lager og logistikkanlegg samt boligprosjekter i Norge, Sverige og Danmark.

Cognia opplyser at Smiths utdannelse inkluderer en mastergrad i finans, og han er en statsautorisert revisor.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter