Nye topper til Kvass

Jan Lindstad og Bård Teigland går inn i ledelsen til proptech-selskapet Kvass.
ERFARNE NYANSATTE: Jan Lindstad og Bård Teigland blir styreleder og administrerende direktør i Kvass. | Foto: Kvass
ERFARNE NYANSATTE: Jan Lindstad og Bård Teigland blir styreleder og administrerende direktør i Kvass. | Foto: Kvass

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer digitale løsninger til eiendomsbransjen – aktører innenfor boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen og næringseiendom.

Fredag melder Kvass at selskapet får Bård Teigland og Jan Lindstad med på laget som henholdsvis administrerende direktør og styreleder.

– Teigland tar med seg betydelig ledererfaring fra bank, eiendom og proptech når han nå tar fatt på lederjobben i Kvass, skriver selskapet i en pressemelding.

Ifølge meldingen har Teigland med sin erfaring fra DNB Bank, DNB Eiendom, Selvaag Bolig og senest proptech-selskapet Codegarden (solgt til Visma) jobbet i mange år med digitalisering både fra kunde- og leverandørsiden. Teigland tar også med seg internasjonal erfaring som leder og gjennom styreverv i flere virksomheter utenlands.

Styreleder Jan Lindstad har også betydelig erfaring som leder av virksomheter nasjonalt og internasjonalt.

– Jeg har fulgt Kvass fra opprinnelsen og ser naturligvis noen likheter med oppstarten av Compusoft, sier han i meldingen.

Lindstad er grunnlegger av programvareselskapet Compusoft, som han sammen med sine partnere utviklet til å bli et ledende internasjonalt programvareselskap, ifølge Kvass. I dag er selskapet verdensledende med Private Equity-selskapene TA Associates og General Capital som hovedeiere.

– Nå starter den neste etappen hvor vi investerer i ytterligere vekst gjennom flere grep, herunder også rekruttering av flere dyktige kolleger, sier Teigland.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo