Malling sikret Tangen som leietakerrådgiver

Lars Magnus Tangen har forlatt Visma for å jobbe som prosjektleder i Malling & Cos team for leietakerrådgivning.
NYANSATT: Denne måneden ble Lars Magnus Tangen med på laget i Malling & Co Leietakerrådgivning som prosjektleder. | Foto: Malling & Co
NYANSATT: Denne måneden ble Lars Magnus Tangen med på laget i Malling & Co Leietakerrådgivning som prosjektleder. | Foto: Malling & Co

Ansettelsen av Tangen skjer etter det Malling & Co Leietakerrådgivning beskriver som en massiv pågang de siste årene, ifølge et LinkedIn-innlegg fra selskapet.

Ifølge Malling er Lars Magnus Tangen utdannet ved The University of Tampa i Florida, hvor han tok en bachelorgrad i finans. Etter utenlandsoppholdet jobbet han i Visma som Innkjøpsrådgiver og senest som Senior Advisor.

Som prosjektleder i Malling & Co Leietakerrådgivning skal han bistå leietakere med en effektiv etablering av nye kontorer, melder selskapet.

Tangen startet i jobben 2. mai og la etter den første uken sin ut et innlegg om noen av sine første erfaringer på LinkedIn:

«- Malling & Co har enormt mange hyggelige og dyktige kolleger som jeg gleder meg til å lære masse av og samarbeide med fremover
- Næringseiendom er muligens enda mer spennende enn jeg hadde forestilt meg for kun kort tid siden», skriver han.

Ellers skriver Tangens nye arbeidsgiver følgende om ham:

«Til slutt må vi nevne at Lars Magnus har deltatt i VM i Skreifiske i Lofoten uten å dra opp en eneste fisk! Vi vet det ikke står på innsatsviljen og ønsker Lars Magnus skitt fiske i neste års konkurranse.»

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også