Selvaag-direktør blir ny sjef for Arkitektbedriftene i Norge

Steinar Skjerdingstad blir ny administrerende direktør i Arkitektbedriftene i Norge etter Egil Skavang.
BYTTER JOBB: Steinar Skjerdingstad går fra Selvaag Prosjekt til Arkitektbedriftene i Norge. | Foto: Kim Ramberghaug
BYTTER JOBB: Steinar Skjerdingstad går fra Selvaag Prosjekt til Arkitektbedriftene i Norge. | Foto: Kim Ramberghaug

Steinar Skjerdingstad blir ny administrerende direktør i Arkitektbedriftene i Norge. Han kommer fra rollen som salgsdirektør i Selvaag Prosjekt.

Han har også vært daglig leder i bedriften Rindalshytter gjennom mange år, og arbeidet for Sporveien i Oslo med eiendom og utvikling.

Skjerdingstad er utdannet sivilingeniør fra NTH med ytterligere faglig påfyll fra BI etter dette.

Ifølge en pressemelding vil Skjerdingstads erfaring fra eiendomssektoren, merkevarebygging og lange og brede erfaring med strategisk forretningsutvikling være viktig for å ta Arkitektbedriftene i Norge videre og at arkitektenes stemmes skal være enda tydeligere i samfunnsdebatten.

- Med Steinar Skjerdingstad kommer det en leder til Arkitektbedriftene i Norge med bred og variert erfaring fra bygg -og eiendomsbransjen. Skjerdingstad har et brennende engasjement for god norsk arkitektur, og har jobbet med arkitekter både i forhold til makro byutviklingsprosjekter, men også bygdeutvikling og hyttearkitektur i mikroperspektivet. Vi er veldig glade for å få med Steinar på laget i Arkitektbedriftene, sier styreleder Michelle S Wright i meldingen.

- Vi har gjort en svært grundig prosess for å finne den som skal lede Arkitektbedriftene fremover, inkludert et bredt søk på tvers av bransjer. Det var mange spennende kandidater til stillingen, og svært solide kandidater i finalerunden. Steinar skilte seg ut og sto frem som den beste kandidaten. Jeg er svært glad og stolt over at Steinar valgte å takke ja til å lede Arkitektbedriftene videre, sier hun videre.

Steinar Skjerdingstad tiltrer 1. september.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også