To nye miljørådgivere til Entra

Karoline Veum Solberg og Emilie Marley er ansatt som miljørådgivere i Entra.
BYTTER JOBB: Karoline Veum Solberg (t.v.) og Emilie Marley er nye miljørådgivere i Entra | Foto: Entra
BYTTER JOBB: Karoline Veum Solberg (t.v.) og Emilie Marley er nye miljørådgivere i Entra | Foto: Entra

Entra har ambisiøse miljøambisjoner og styrker sitt miljøteam med to nye ressurser. Karoline Veum Solberg og Emilie Marley er ansatt som miljørådgivere, og de vil jobbe med henholdsvis nye prosjekter og eksisterende portefølje, fremgår det av en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått med på laget to faglig dyktige og engasjerte rådgivere som skal hjelpe oss med å nå våre hårete miljømål, sier Per Ola Ulseth, direktør prosjektutvikling i Entra.

Innen 2030 skal Entra bli et klimanøytralt selskap. For å nå dette målet skal eiendomsselskapet redusere sine utslipp av klimagasser med 70 prosent i eksisterende portefølje og med 80 prosent i nye prosjekter.

Karoline Veum Solberg er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering innen energi og miljø.

Hun er i tillegg utdannet som Breeam-Nor-revisor og Breeam In-Use-revisor. Solberg kommer fra stilling som energi-, miljø- og bærekraftsrådgiver i Sweco..

– Jeg opplever Entra som best i klassen med en svært ambisiøs og spennende miljøstrategi. Det var en viktig årsak til at jeg ønsket meg hit, sier Solberg.

Marley er sivilingeniør fra NTNU med spesialisering innen bygg- og miljøteknikk. Hun har de siste seks årene jobbet som rådgivende ingeniør bygg i Aas-Jakobsen med alt fra små midlertidige konstruksjoner til megakonstruksjoner som Çanakkale Bridge – verdens lengste hengebro.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også