EiendomsWatch

Newsec ansetter ny HR-direktør

Newsec har rekruttert Tomas Lindén som Chief HR Officer. Lindén har en bred internasjonal erfaring og kommer fra H&M Group hvor han har vært transformasjonsleder og global HR-sjef.

NY JOBB: Thomas Lindén starter i jobben som Chrif HR Officer i Newsec 1. september. | Foto: Newsec

«Vi er svært glade for at Tomas har valgt å bli en del av Newsec. Målet vårt er å transformere eiendomsbransjen, og Tomas vil være en viktig brikke i arbeidet med å utvikle og beholde bransjens beste talenter og tiltrekke ansatte med nye kompetanseområder», sier administrerende direktør i Newsec, Patrik Attemark, i en pressemelding.

Lindén som kommer fra stillingen som transformasjonsleder og global HR-sjef i H&M Group har tidligere hatt ulike roller innen HR, transformasjon og strategi hos EQT, Whirlpool Corporation og Boston Consulting Group. Han har en MBA-grad fra Stockholm School of Economics innen finans og marketing.

Newsec har hatt en sterk vekst de siste årene, og lanserte i fjor en intensivert europeisk vekststrategi. Med mer enn 2400 ansatte i de fire forretningsområdene Property Asset Management, Advisory, Investment Management og Energy Transition, er Newsec den største aktøren i Norden og Baltikum.

«Newsec har allerede lyktes i å bygge en unik og ledende posisjon. Jeg gleder meg til å bli en del av dette suksessrike teamet som har en spennende strategi og klar plan for å bidra til en mer bærekraftig og klimasmart fremtid i eiendomssektoren. Våre medarbeidere er selvfølgelig avgjørende for å lykkes med dette», sier Tomas Lindén, påtroppende CHRO i Newsec.

Tomas Lindén tiltrer sin nye stilling 1. september 2022.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch