EiendomsWatch

Verena Nystein er ny kontorleder hos FagerStad

Verena Nystein er ansatt i stillingen som kontorleder hos FagerStad.

NY JOBB: Verena Nystein går fra stillingen som kontoradministrator og PA i Aircontact Group til ny jobb som kontorleder hos FagerStad | Foto: FagerStad

Verena Nystein kommer fra Aircontact Group på Skøyen hvor hun i fire år har jobbet som kontoradministrator og personlig assistent. Tidligere jobbet Verena som kontorleder for Gille Advokater DA og som personlig assistent hos PepsiCo og Arne Blystad AS.

– FagerStad er et spennende selskap med mange hyggelige og dyktige mennesker. Jeg gleder meg til å kunne bidra til å skape resultater sammen med alle i FagerStad, sier den nyansatte kontorlederen Verena Nystein i en pressemelding fra selskapet.

Som kontorleder har hun ansvar for at kontordriften fungerer som den skal, samt legge til rette for at alle skal kunne yte sitt beste. Nystein vil i tillegg være en administrativ støtte innen forvaltning, salg og marked samt administrasjon og regnskap.

–Vi er veldig fornøyde med å ha fått Verena med på laget. Hun har lang erfaring innen administrasjon og kontorledelse, og er opptatt av å yte god service og støtte ledelse og fagmiljø på en engasjert måte. Vi ønsker henne velkommen, sier daglig leder i FagerStad, Arnstein Granlie.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch