EiendomsWatch

Pride og bransjen: Dette gjør Obos og CBRE for mangfold, likestilling og inkludering

Juni er preget av Pride og eiendomsaktører markerer seg i regnbuens farger. Ansatte i CBRE oppfordres til å bli med på arrangementer og i nettverksgrupper. – Vi har utarbeidet en egen strategi for arbeidet med mangfold, likestilling og inkludering og et av våre fokusområder er LHBT+, sier Thomas Skjennald i Obos.

SYNLIG STOLTHET: Både utbyggere, rådgivere og bransjeforeninger profilerer seg rundt Pride i juni. CBRE i Norge har ikke endret logoen sin, men gått ut på sosiale medier med støttebudskap til Pride. Nederst til høyre er en faksimile fra Obos' medlemsblad.

Selv om ingen rendyrkede eiendomsaktører offisielt stiller i den store paraden i Oslo på lørdag, velger flere virksomheter i bransjen å markere seg i forbindelse med Pride-måneden juni.

– Obos har som tidligere år valgt å vise vår støtte til Pride gjennom å endre logo på sosiale medier og flagge med regnbueflagget på hovedkontoret vårt på Hammersborg, sier Obos’ kommunikasjonsdirektør Thomas Skjennald i en e-post til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch