EiendomsWatch

Jan Egil Aanes fra GK til Fabritius

Jan Egil Aanes er på plass som ny forvaltningssjef i Bjørn Rune Gjelsten-eide Fabritius.

BYTTER BEITE: Jan Egil Aanes går til Fabritius | Foto: Fabritius

Jan Egil Aanes startet som forvaltningssjef i Fabritius 1. juni 2022. Han vil sammen med øvrige driftsressurser ha ansvar for løpende forvaltning av Fabritius sine eiendommer og ellers bidra inn i Fabritius sin organisasjon på flere områder, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Aanes kommer fra GK og innehar ifølge meldingen mye bred kompetanse, men naturlig nok også en sterk spisskompetanse på flere tekniske fag.

«Denne kompetansen vil være veldig verdifullt for utvikling av eksisterende eiendomsportefølje, men også inn i prosjektering av nybyggprosjekter. Dette gir Fabritius en fleksibilitet og styrke som er viktig når vi nå utvikler et stort antall nybyggprosjekter innen lager- og logistikkbygg», heter det.

I tillegg til løpende forvaltning og bidrag inn i nybyggprosjekter, vil også Jan Egil Aanes ha et overordnet ansvar for å miljøsertifisere eksisterende portefølje og gjennomføre tiltak for å heve standard, energieffektivitet og miljøavtrykk på porteføljen.

Jan Egil Aanes har en bachelor i Energi og miljø i bygg fra Høgskolen i Oslo og en master i Integrert Bygningsteknologi fra Høgskolen i Narvik.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch