Jan Egil Aanes fra GK til Fabritius

Jan Egil Aanes er på plass som ny forvaltningssjef i Bjørn Rune Gjelsten-eide Fabritius.
BYTTER BEITE: Jan Egil Aanes går til Fabritius | Foto: Fabritius
BYTTER BEITE: Jan Egil Aanes går til Fabritius | Foto: Fabritius

Jan Egil Aanes startet som forvaltningssjef i Fabritius 1. juni 2022. Han vil sammen med øvrige driftsressurser ha ansvar for løpende forvaltning av Fabritius sine eiendommer og ellers bidra inn i Fabritius sin organisasjon på flere områder, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Aanes kommer fra GK og innehar ifølge meldingen mye bred kompetanse, men naturlig nok også en sterk spisskompetanse på flere tekniske fag.

«Denne kompetansen vil være veldig verdifullt for utvikling av eksisterende eiendomsportefølje, men også inn i prosjektering av nybyggprosjekter. Dette gir Fabritius en fleksibilitet og styrke som er viktig når vi nå utvikler et stort antall nybyggprosjekter innen lager- og logistikkbygg», heter det.

I tillegg til løpende forvaltning og bidrag inn i nybyggprosjekter, vil også Jan Egil Aanes ha et overordnet ansvar for å miljøsertifisere eksisterende portefølje og gjennomføre tiltak for å heve standard, energieffektivitet og miljøavtrykk på porteføljen.

Jan Egil Aanes har en bachelor i Energi og miljø i bygg fra Høgskolen i Oslo og en master i Integrert Bygningsteknologi fra Høgskolen i Narvik.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo