EiendomsWatch

Ny næringsmegler i Metra hentet fra Nordea

Espen Pettersen er det nyeste tilskuddet til Metra Næringsmegling.

Foto: Metra Næringsmegling / Privat. Montasje: EiendomsWatch

August måned starter med at en rekke nyansatte starter å jobbe i ulike eiendomsvirksomheter, og for Metras del har selskapet fått styrket laget med Espen Pettersen.

Han opplyser via sin egen LinkedIn-profil om jobbskiftet:

«Jeg er glad for å dele at jeg starter i en ny stilling som Næringsmegler - Commercial Real Estate Advisor hos Metra Næringsmegling AS!», skriver Pettersen.

Før overgangen til Metra jobbet han i Nordea, blant annet som rådgiver for større investorer og utviklere innen næringseiendom. Ifølge Pettersens profil var han før dette med på å etablere en egen avdeling for verdivurdering og kompetanse innen næringseiendom for Nordea.

Metra Næringsmegling har fokus på markedet i Østfold og Follo-regionen, og driver kontorer i Moss, Fredrikstad og Follo. Selskapet består av tidligere Østlandske Næringsmegling, Næringsforum Øst og Næringsmeglerne Østfold, tre erfarne aktører i markedet på østsiden av Oslofjorden.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch