EiendomsWatch

Clemens' mangeårige prosjektsjef har byttet jobb

Etter nesten åtte år som prosjektdirektør i Clemens Eiendom er Roar Otto Andersen nå gått over i en tilsvarende rolle i Civil Management.

OVERGANG: Med 30 års erfaring har Roar Otto Andersen jobbet med ulike deler av eiendomsbransjen, men nå er det stilling som prosjektdirektør i Civil Management som gjelder. | Foto: Civil Management

Prosjektlederfirmaet og den nye arbeidsgiveren til Andersen opplyser om ansettelsen på LinkedIn:

«Civil Management AS har styrket sin kompetanse innen prosjektledelse og eiendomsutvikling, og ønsker Roar Otto Andersen hjertelig velkommen. Han går inn i rollen som Prosjektdirektør, og vil kunne tilby tjenester inn mot større utviklings- og utbyggingsprosjekter og vil bli sentral i utviklingen av Civil Management AS», skriver selskapet.

Før overgangen har Roar Otto Andersen siden høsten 2014 vært prosjektdirektør i Clemens Eiendom, Opplysningsvesenets Fonds heleide datterselskap med virksomhet innenfor kommersiell eiendomsutvikling og drift av næringseiendom.

På 1990-tallet ledet han Bertel O. Steen Eiendom som administrerende direktør i seks år.

«Erfaringsområdet hans spenner over alle faser innen eiendomsutvikling og konseptutvikling, prosjekt- og kontraktsadministrasjon, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse. En erfaring som også er knyttet til styreledelse, styredeltagelse og daglig ledelse av flere eiendomsutviklingsselskaper og interkommunalt selskap», melder Civil Management.

I tillegg opplyser selskapet at Andersen har erfaring fra kommunal forvaltning og saksbehandling mot folkevalgte organer, anskaffelse, gjennomføring, oppfølging av utbyggingsavtaler med private utbyggere og offentlige etater.

For et snaut år siden offentliggjorde Clemens Eiendom ansettelsen av Marius Leiddal som prosjektsjef, med ansvar for selskapets utviklingsprosjekter.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch