Han blir ny transaksjonssjef for DEAS i Norge

Kristoffer Lunde overtar stillingen til Jens-Petter Guthus siden sistnevnte forlater DEAS Asset Management for lede DNB Næringsmegling. – Vi har tilgjengelig kapital som skal investeres på kort sikt, så vi vil følge utviklingen i markedsprisingen nøye, sier Lunde.
KLATRER: Kristoffer Lunde har jobbet med transaksjoner for DEAS Asset Managment de siste fire årene. Fra 1. september skal han lede den norske transaksjonsavdelingen. | Foto: DEAS Asset Management
KLATRER: Kristoffer Lunde har jobbet med transaksjoner for DEAS Asset Managment de siste fire årene. Fra 1. september skal han lede den norske transaksjonsavdelingen. | Foto: DEAS Asset Management

DEAS Asset Management ansetter Kristoffer Lunde som ny Head of Transactions Norway, ifølge en pressemelding. Han får ansvaret for å lede selskapets norske transaksjonsavdeling som har vært ansvarlig for transaksjoner for mer enn 300 millioner euro årlig de siste fire årene.

Lunde har mer enn 10 års erfaring med eiendom fra Aberdeen Standard Investment og DEAS Asset Management, og han har ifølge selskapet de siste fire årene vært en viktig del av transaksjonsavdelingen.

«Jeg ser frem til å fortsette reisen med DEAS Asset Management og levere solide resultater for våre investorer. Jeg har jobbet tett med Jens-Petter i mange år, og kommer til å bygge videre på den gode plattformen han har etablert», sier Kristoffer Lunde via pressemeldingen.

Han vil ta over som transaksjonssjef fra 1. september da Jens-Petter Guthus i løpet av høsten forlater selskapet for å søke nye utfordringer og tiltrer ny stilling 1. november.

Jens-Petter Guthus ny sjef for DNB Næringsmegling

«Med stigende renter forventer vi å se økende yielder fremover, samtidig kan noe av verdiendringen nøytraliseres av et solid utleiemarked og vekst i leieprisene. Vi har tilgjengelig kapital som skal investeres på kort sikt, så vi vil følge utviklingen i markedsprisingen nøye» sier Lunde.

DEAS Asset Management har transaksjonsavdelinger i Oslo, Stockholm, Helsinki og København.

«Vi er heldige som har et svært kompetent internt miljø vi kan rekruttere fra, der ansatte får mulighet til å vokse inn i nye roller og bygge karriere. Vi ønsker Guthus suksess i sin nye rolle som adm. direktør i DNB Næringsmegling, samtidig som vi har stor tro på at vi vil stille sterkt i transaksjonsmarkedet med Lunde ved roret», sier administrerende direktør Thomas Wolff.

DEAS Asset Management er en nordisk leverandør av tjenester innenfor fondsforvaltning, investeringsforvaltning og kapitalforvaltning av eiendom i Norden. Som partner for institusjonelle investorer, investeringsselskaper og fondsforvaltere (nasjonale og internasjonale) tilbyr selskapet tjenester innenfor fond, investering og kapitalforvaltning, samt utviklings-, transaksjons- og rådgivningstjenester.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo