EiendomsWatch

Frans Heijbel går fra Alecta til Heimstaden

Bransjeveteranen Frans Heijbel forlater Nordens største pensjonsfond til fordel for direktørjobb i Heimstaden.

NY JOBB: Frans Heijbel går til Heimstaden. | Foto: Heimstaden

Frans Heijbel blir administrerende direktør for Strategy & M&A i Ivar Tollefsen-kontrollerte Heimstaden, opplyser selskapet i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som Head of International Real Assets i Alecta, det største pensjonsfondet i Norden og en av Heimstadens langsiktige investeringspartnere.

– Frans tilfører oss etter over 20 år i eiendoms- og finansbransjen i Stockholm og London betydelig erfaring. Han kjenner oss godt gjennom Alectas ni år som investor i Heimstaden Bostad, sier Christian Fladeland, investeringsdirektør i Heimstaden.

– I løpet av mine år med engasjement i Heimstaden har jeg sett selskapet utvikle seg til en eiendomsforvalter på toppnivå med en unik kultur og eierskapstankegang. Heimstaden har en ekte lidenskap når det gjelder å ha en positiv innvirkning på sine leietakeres liv. Jeg ser frem til å forme og gjennomføre strategien vår, sier Frans Heijbel.

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch