EiendomsWatch

Eiendomsadvokat fra Selmer til Schjødt

Kristofer Johan Aurang er ansatt som fast advokat i Schjødt.

BYTTER JOBB: Eiendom blir ett av fagfeltene til Kristofer Johan Aurang i Schjødt.

Aurang fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2018, med spesialisering innen eiendom og skatterett.

Gjennom studieløpet var han praktikant i Haavind, Schjødt og Selmer. Han startet som advokatfullmektig i advokatfirmaet Selmer etter fullført utdanningen i januar 2019, hvor han ble værende i tre år.

I løpet av hans tid i Selmer ble han dommerfullmektig i Søndre Østfold tingrett i september 2020. I desember i fjor sluttet han i Selmer, og fortsatte som dommerfullmektig frem til august i år. Nå er han altså i gang hos Schjødt.

I Schjødt jobber Aurang primært med eiendomstransaksjoner, fusjoner og oppkjøp. Hans praksisområder inkluderer konstruksjon, tvisteløsning, rettssaker og voldgift, offentlig anskaffelse, fusjoner og oppkjøp, eiendom, og avgift, opplyser advokatfirmaet på sine nettsider.

(Nyheten er levert av vår søsteravis AdvokatWatch)

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch