Disse skal hjelpe Entras kunder med ombygging

I løpet av året har Entra ansatt tre nye prosjektledere for å møte en økt etterspørsel for ombruk.
ÅRSFERSKE: Entras prosjektledere Trude Ytterland Nygård, Karina Skjærli Hansen og Jane Simensen er alle nye av året i selskapet. | Foto: Entra
ÅRSFERSKE: Entras prosjektledere Trude Ytterland Nygård, Karina Skjærli Hansen og Jane Simensen er alle nye av året i selskapet. | Foto: Entra

Entra melder at selskapet har forsterket laget med tre nye prosjektledere: Jane Simensen, Karina Skjærli Hansen og Trude Ytterland Nygård. Alle er ansatt i løpet av 2022 og er en del av Entras team for ombygging, som jobber med selskapets rehabiliteringsprosjekter.

Bakgrunnen for nyansettelsene er at ombyggingsteamet opplever økt oppdragsmengde og interesse fra kundene for ombruk i prosjektene. I tillegg ønsker Entra å lede brorparten av prosjektene med interne ressurser.

– Vi har blant annet gjennom ombruksprosjektet KA13 opparbeidet oss en vesentlig kompetanse innen ombruk. Det er en av årsakene til at vi enda større grad ønsker å benytte egne ressurser for å bistå våre kunder med ombygginger, og det er gledelig at kundene i stadig større grad ser verdien med ombruk og mindre bruk av nye materialer, sier Ove Ågedal, teamleder for ombygging i Entra via en pressemelding.

Nå består Entras ombyggingsteam av ni medarbeidere, i tillegg til fem innleide prosjektledere.

Hentet fra Oslobygg

Jane Simensen begynte som prosjektleder i Entra etter årsskiftet og kom fra stilling som prosjektleder i Oslobygg med ansvar for skolebygg i Oslo kommune.

– Til tross for at jeg kun har jobbet noen måneder i Entra, er jeg allerede inne i mitt tredje prosjekt for ombyggingsteamet. Det er høyt tempo, og avdelingen jobber med mange spennende og varierte prosjekter som gjenspeiler de ulike behovene som leietagerne våre har, sier Simensen.

Hun er utdannet elektroingeniør fra Oslo Ingeniørhøyskole.

Ingeniører fra Multiconsult

Karina Skjærli Hansen er den andre av Entras nysigneringer, og hun tiltrådte ombyggingsteamet i mai. Hun har jobbet som rådgivende ingeniør i Erichsen & Horgen (Multiconsult fra 2022) med blant annet rådgivning innenfor energi, inneklima og dagslys.

– Det er inspirerende å være en del av et team som jobber med rehabilitering og ombygging. I en tid hvor det er mye snakk om ombruk, så er jo dette akkurat det det handler om – å bygge om og tilpasse eksisterende bygningsmasse i så stor grad som mulig. Jeg gleder meg til å bidra til å redusere bruken av nye materialer i våre prosjekter, sier Hansen.

Hun har en bachelorgrad i bygningsdesign fra Danmarks Tekniske Universitet og mastergrad i energi og miljø fra Høyskolen i Oslo og Akershus.

Entra-sjefen øyner håp for krafttak: – Krisen setter et annet fokus på behovet for alternative energikilder

Trude Ytterland Nygård startet i Entra rett før sommerferien, og også hun kommer fra Multiconsult. I Multiconsult har hun jobbet mye med eksisterende bygg i form av rehabiliteringer og ombygging, og de seneste årene også med ombrukskartlegginger og -vurderinger.

– Jeg har lenge fulgt med på Entra, og da særlig på deres målrettede arbeid med bærekraft og spesielt ombruksprosjektet KA13. Det er åpenbart mye å hente på å utnytte de bygningene og materialene vi har på best mulig måte, sier Nygård.

Hun er utdannet sivilingeniør innenfor bygg og miljøteknikk fra NTNU.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo