Probea ansetter Egil Wahl

Egil Wahl har hatt viktige roller i komplekse byggeprosjekter i snart førti år. Nå blir han en sentral brikke i Probea. Der skal han både lede prosjekter selv og spille yngre prosjektledere gode.
ANSATT: Egil Wahl går fra Advansia til Probea. | Foto: Probea
ANSATT: Egil Wahl går fra Advansia til Probea. | Foto: Probea

Daglig leder i Probea, Steinar Jarlsbo, er storfornøyd med å ha fått Wahl på laget.

– Det å få en prosjektleder av Wahls kaliber i våre rekker føles som det beste skussmålet vi som selskap kan få. Vi er stolte over at han velger oss. Han har ledet mange byggeprosjekter med høy samfunnsmessig betydning, sier Jarlsbo i en pressemelding fra Probea.

Wahl kommer fra Advansia, hvor han har vært i tre perioder siden starten i 2001. Han har dessuten vært prosjektleder i Obos og Statsbygg, samt utbyggingssjef i Vestfold fylkeskommune.

Han har også erfaring fra prosjekter som Akershus Universitetssykehus, Storbylegevakten i Oslo, Telenorbygget på Fornebu, LHL-sykehuset på Gardermoen og Realfagbygget på NTNU. Wahl er spesialisert på prosjekteringsledelse, og gleder seg til oppgavene som venter i Probea.

– Det dynamiske og fagsterke felleskapet i Probea passer meg perfekt på alle måter. Nå skal jeg bruke alt jeg kan på prosjekter som setter spor, sier Egil Wahl i pressemeldingen.

Han er allerede godt i gang med prosjektering for Drammen Helsepark. Arkitektbakgrunnen hans mener han er nyttig i rollen som prosjektleder.

– Jeg har lang trening i å se helheten, og er bevisst på at vi bygger for mennesker. Kunnskap om brukerne og deres medvirkning er en forutsetning for vellykkede byggeprosjekt, sier han

Jarlsbo er også opptatt av å utnytte Wahls erfaring internt i Probea.

– Vi tar erfaring på alvor. Få har samme faglige tyngde som Egil, og han vil garantert spille de yngre skarpe hodene våre enda bedre, sier Jarlsbo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo