Drammen Helsepark med to nye ansettelser

Ann-Elin Thunhaug og Julie Rønning Indrelid går fra HRP og COWI til Drammen Helsepark. Nå skal de lede arbeidet med å utvikle ny bydel sammen med det nye sykehuset i byen.
HELSEPARK: Julie Rønning Indrelid og Ann-Elin Thunhaug går inn i nye stillinger som prosjektledere i Drammen Helsepark i januar 2023. | Foto: Jørn Grønlund
HELSEPARK: Julie Rønning Indrelid og Ann-Elin Thunhaug går inn i nye stillinger som prosjektledere i Drammen Helsepark i januar 2023. | Foto: Jørn Grønlund

Drammen Helsepark melder at de har ansatt Thunhaug og Indrelid som prosjektledere for sitt utviklingsprosjekt i Drammen. Helseparken er et stort prosjekt der målet er å utvikle en ny bydel sammen med det nye sykehuset i Drammen. Til sammen er det snakk om inntil 100.000 kvadratmeter, inkludert parkeringskjeller.

De beste hodene

Arbeidene skal være godt i gang, og det er allerede signert kontrakt mellom Drammen Helsepark og Norlandia. Sistnevnte skal åpne nytt hotell med 220 rom i 2025. I tilknytning til hotellet blir det kurs- og konferansesenter, samt restaurant.

– For oss er det viktig å rekruttere de beste hodene. De som brenner for eiendomsutvikling og som vil være med oss på å utvikle en ny arena for samhandling for helsesektoren. Det har vi lykkes med gjennom rekruttering av Ann-Elin og Julie. Her får vi to prosjektledere vi vet trives med stort ansvar og nye utfordringer. De får ansvar for å utvikle planlagte bygg frem til overlevering til leietakere, sier administrerende direktør Gøril Bergh.

Samfunnsnyttig

Ann-Elin Thunhaug kommer fra det landsdekkende konsulentselskapet HRP. Hun har lang og bred erfaring fra eiendomsbransjen. I januar bytter hun ut kontorplassen på Spor-X i Drammen. Der jobber hun blant annet som prosjektleder for Drammen Tinghus med Statsbygg som oppdragsgiver. Tinghuset er under bygging på den gamle Park-tomta ved Ypsilon. Nå går hun til nye oppgaver som senior prosjektleder i Drammen Helsepark.

– Drammen Helsepark er mye mer enn næringsbygg. Prosjektet er stort og samfunnsnyttig. Her handler det om byutvikling, næringsutvikling og betydning for samfunnet langt ut over andre utbyggingsprosjekter jeg kjenner til, sier Thunhaug. Hun bor og jobber i Drammen.

Ambisiøst prosjekt

Julie Rønning Indrelid kommer fra rådgiverbransjen. De siste syv årene som prosjekt- og seksjonsleder for COWI i Oslo. Der har hun blant annet jobbet med det nye regjeringskvartalet. Hun er utdannet innen finans og master i eiendomsutvikling fra NTNU. Hun er fra Hokksund og bor i Lier.

– I helseparken kan jeg kombinere erfaring, utdanning og interesser på en unik måte. I tillegg er det et ambisiøst og krevende prosjekt. Det handler også i stor grad om stedsutvikling. Jeg gleder meg til å forme starten på den nye fjordbyen. Jeg kan ikke tenke meg en mer spennende jobb på Østlandet, sier Indrelid.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo