Brynjulfsen gir seg som sjef for Vestaksen Eiendom – Mork tar over

Carl Brynjulfsen gir seg som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. – Nå er det naturlig for meg å søke nye jobbutfordringer i Oslo-regionen, sier han. Helene Mork blir ny toppsjef.
SLUTTER: Carl Brynjulfsen gir seg som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. | Foto: Vestaksen
SLUTTER: Carl Brynjulfsen gir seg som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. | Foto: Vestaksen

«Og snipp snapp snute så var det som kunne blitt et eventyr ute. Jeg har sagt opp i Vestaksen Eiendom», skriver Carl Brynjulfsen, avtroppende administrerende direktør, i et innlegg på LinkedIn mandag ettermiddag.

– Vi er litt «imellom» fullførelse av gjennomførte prosjekter og realisering av nye. I en slik posisjon er det naturlig å gjennomgå markedsposisjonen, selskapsstruktur og organisering for å legge strategien for videre vekst og utvikling, sier styreleder Per Christian Voss i en pressemelding.

Vestaksen Eiendom har akkurat ferdigstilt og solgt signalbygget SporX i Drammen sentrum. Boligprosjektet Engebredden med 46 leiligheter er stilt i bero på grunn av markedssituasjonen.

Reguleringen av Trevirket, en ny bydel på Gulskogen, pågår. Fiskumparken i Øvre Eiker er under utbygging. Nylig kjøpte selskapet en næringseiendom i Kobbervikdalen som etter hvert også skal utvikles.

– Brynjulfsen har blant annet ledet ferdigstillelsen og salget av det miljøsertifiserte kontorbygget SporX på en utmerket måte. Når vi nå er inne i en fase med fokus på videre strategi og organisering, har Brynjulfsen valgt å si opp sin stilling, sier Voss.

– Oppholdet i Drammen har vært givende og lærerikt. Samtidig har det bekreftet at det er forskjell på eiendomsbransjen i Oslo og Drammen. Jeg har ledet store bolig-, kontor-, lager- og logistikkprosjekter i Osloregionen i en årrekke og kjenner dette markedet spesielt godt. Nå er det naturlig for meg å søke nye jobbutfordringer der, sier Brynjulfsen i meldingen.

Helene Mork blir ny sjef i Vestaksen Eiendom. Hun er i dag salgs- og markedssjef i selskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo