Agp Advokater retter fokus mot transaksjoner innen næringseiendom

Peter Tranvåg Skutvik og Kim Hellstrøm Christensen blir partnere i Agp Advokater.
BYTTER JOBB: Peter Tranvåg Skutvik (t.v.) og Kim Hellstrøm Christensen blir ved årsskiftet partnere i Agp Advokater. | Foto: Agp Advokater
BYTTER JOBB: Peter Tranvåg Skutvik (t.v.) og Kim Hellstrøm Christensen blir ved årsskiftet partnere i Agp Advokater. | Foto: Agp Advokater

Det skriver firmaet i et innlegg på LinkedIn.

Skutvik, som kommer fra partnerskapet i Schjødt, vil styrke firmaet innen bank og finans. Christensen, som har vært senioradvokat i Wiersholm, skal lede det som omtales som «vårt nye fokus mot spennende transaksjoner innen næringseiendom».

Christensen har som senioradvokat i Wiersholm vært medlem av firmaets faggruppe for næringseiendom, hvor han har særskilt erfaring med utleie av næringslokaler og alle typer eiendomstransaksjoner. Han har også erfaring med virksomhetsoverdragelser og bedriftsoppkjøp.

Han bistår også i forbindelse med problemstillinger knyttet til annen generell forretningsjus, som konkurs og tvangsrett.

– Første gang jeg satt min fot i lokalene til Agp, tenkte jeg at her må det være lett å trives som kollega og som kunde. Nå ser jeg frem til å styrke deres satsing på transaksjoner i næringseiendom, sier Christiansen i pressemeldingen.

Det var Finansavisen som omtalte de to signeringene først.

Dermed vil det være årsskiftet være åtte partnere i Agp Advokater.

– Siden vi startet Agp i januar 2020 har vi vokst raskt og blitt en betydelig aktør innen transaksjoner/M&A og kapitalmarkeder. Med Peter, Kim og Maria (Heiberg Styrvold, som kom i oktober) på laget styrker vi transaksjonsprofilen vår ytterligere. Nå gleder vi oss til å ta fatt på 2023 med mange nye ansatte og nye oppdrag, sier managing partner Lars André Gjerdrum i pressemeldingen.

(Les hele artikkelen hos vår søsteravis AdvokatWatch)

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo