Arild Nielsen får lederjobb i eiendomsutvikleren Eidos

– Jeg gleder meg til å bidra til forvandlingen fra lager og logistikk til en moderne og bærekraftig fjordby med 8000 boliger og 16.000 arbeidsplasser, sier Arild Nielsen, som er på plass i nyopprettet stilling som regnskapssjef i Eidos.
NY JOBB: Arild Nielsen er på plass i nyopprettet stilling som regnskapssjef i Eidos. | Foto: Jørn Grønlund / Eidos
NY JOBB: Arild Nielsen er på plass i nyopprettet stilling som regnskapssjef i Eidos. | Foto: Jørn Grønlund / Eidos

Arild Nielsen er ansatt i nyopprettet stilling som regnskapssjef i Eidos, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Eidos er sentrale i Norges største byutviklingsprosjekt. I november overleverte Eidos eiendomsutvikling forslag til områdereguleringsplan for Fjordbyen Lier-Drammen til Lier kommune. 

Forslaget er en plan for hvordan Lierstranda kan transformeres fra dagens industri- og logistikkområde til en fjordby med 16.000 innbyggere og 16.000 arbeidsplasser.

Nielsen kjenner selskapet godt fra ØkonomiAssistanse i Drammen. Det selskapet startet og drev han i 30 år fram til han solgte det sist høst. Der hadde han Eidos som en av 220 kunder.

– Vi har i mange år hatt vekst. Nå er tiden inne for å ta regnskapet for Eidos og konsernet som også inkluderer Drammen Helsepark, i eget hus. At Arild følger med til oss, er vi veldig glade for, sier daglig leder Anders Edbo i Eidos i meldingen.

Nielsen ble ansatt på forsommeren i fjor. 2. januar hadde han første arbeidsdag i Eidos. 

– Det er mange og ulike interesser som skal ivaretas når du slutter i et selskap du har grunnlagt, bygget opp og leder, sier han.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer og rammebetingelser i arbeidsdagen og bidra til forvandlingen fra lager og logistikk til en moderne og bærekraftig fjordby med 8000 boliger og 16.000 arbeidsplasser på Lierstranda, sier Arild Nielsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo