Neptune med tre nyansettelser: – De siste viktige brikkene er på plass

Boligutvikleren Neptune henter tre erfarne ansatte fra Boligbygg Oslo KF, Citycon og Hent. – Det er en sterk trio med mange ulike kvaliteter, sier Neptune-sjef Anders Gregersen.
TRE NYE FJES I NEPTUNE: Lasse Svendsen, Sven Mile og Øyvind Ramsø. | Foto: Neptune
TRE NYE FJES I NEPTUNE: Lasse Svendsen, Sven Mile og Øyvind Ramsø. | Foto: Neptune

Ved inngangen til 2023 har boligutvikleren Neptune i Oslo seks prosjekter med 410 boliger for 3,5 milliarder kroner i produksjon. Ytterligere 16 prosjekter med rundt 1400 boliger er under utvikling i ulike faser. I tillegg jobbes det mot fem byggestarter og fire salgsstarter i 2023.

Nå henter selskapet kompetanse fra Boligbygg Oslo KF, Citycon og Hent.

  • Sven Mile er ny prosjektutvikler fra januar 23. Han er utdannet bygningsingeniør og har nærmere 38 års erfaring fra utvikling av bolig, næringsbygg, hotell, spa- og resortanlegg, skole, sykehjem, jernbane med mer. Han har lang og variert prosjektledererfaring, vært partner og eier i en rekke virksomheter innenfor eiendomsutvikling og kommer sist fra stillingen som fagansvarlig i Boligbygg Oslo KF.
  • Lasse Svendsen er i gang som prosjektsjef fra januar 23. Han har master i eiendomsutvikling fra NTNU, har tidligere jobbet flere år i Obos med prosjektgjennomføring og kommer senest fra stillingen som prosjektsjef i Citycon.
  • Øyvind Ramsø er ny prosjektsjef, og starter 1. februar 2023. Øyvind har 16 års erfaring som prosjektleder og kommer fra stillingen som prosjektleder i Hent, hvor han blant annet har vært ansvarlig for deler av nye Drammen sykehus.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FORNØYD TOPPSJEF: Neptune-sjef Anders Gregersen starter året med tre nyansettelser. | Foto: Neptune Properties
FORNØYD TOPPSJEF: Neptune-sjef Anders Gregersen starter året med tre nyansettelser. | Foto: Neptune Properties

– Vi har mye spennende på gang, og dette skal bli boliger der arkitektur, kvalitet, bærekraft og attraktive nabolag er nøkkelord. Med disse tre nyansatte har vi de siste viktige brikkene på plass innenfor utvikling og gjennomføring for å få til det vi ønsker fremover, sier Anders Gregersen, administrerende direktør i Neptune, i en pressemelding.

– Det er en sterk trio med mange ulike kvaliteter, og vi er svært fornøyde med ansettelsene. Sven, Lasse og Øyvind har både riktig kompetanse, solid erfaring og verdier som stemmer overens med våre, og Neptune består nå av en god miks med både unge og erfarne talenter. Å drive boligutvikling handler om å se gode idéer kombinert med tung faglig kompetanse og godt samarbeid for å sette de gode ideene ut i praksis, og derfor er vi svært nøye med å plukke de rette menneskene og samarbeidspartnerne for prosjektene våre, sier Gregersen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo