Neptune Properties henter ny toppsjef fra Obos

Even Jermstad er ny administrerende direktør i Neptune Properties etter Anders Gregersen. – Han bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen, sier styreleder Odd-Einar Christophersen.
FRA OBOS: Even Jermstad går til Neptune Properties. | Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen / Obos
FRA OBOS: Even Jermstad går til Neptune Properties. | Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen / Obos

Neptune Properties melder at Even Jermstad har blitt ansatt som selskapets nye CEO. 

Jermstad tiltrer stillingen 7. august. 

«Jermstad bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen og vil spille en viktig rolle i selskapets videre vekst og suksess», heter det i en pressemelding fra Gjelsten-selskapet.

Jermstad har ifølge meldingen en solid karriere i eiendomsbransjen og har de siste 16 årene ledet flere store utviklingsprosjekter i Obos Nye Hjem, de siste syv årene som selskapets administrerende direktør. Han har også vært med på å utvikle strategier for vekst og ekspansjon i ulike markeder og segmenter. 

«Hans omfattende erfaring og ekspertise innen eiendomsutvikling og investering vil være uvurderlig for Neptune Properties», heter det.

Som en erfaren leder i eiendomsbransjen vil Jermstad ifølge meldingen være godt posisjonert til å ta over ledelsen av Neptune Properties AS og bringe selskapet videre inn i fremtiden.

– Neptune har en sterk posisjon

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Neptune Properties og å få jobbe med et så dyktig team, sier Jermstad. 

– Selskapet har en sterk posisjon i markedet og et solid fundament for vekst. Jeg ser frem til å videreutvikle strategiene og bidra til økt verdiskapning for selskapet, sier han.

– Vi er svært glade for å ønske Even velkommen til Neptune Properties. Han bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen og en vellykket karriere i utvikling av boliger og næringsprosjekter. Hans erfaring og lederegenskaper vil være en stor ressurs for selskapet i vår videre vekst og utvikling. Vi ser frem til å jobbe sammen med ham for å oppnå våre felles mål, sier styreleder i Neptune Properties, Odd-Einar Christophersen, i meldingen.

Takker Gregersen

– Samtidig uttrykkes stor takk til Anders Gregersen som avtroppende administrerende direktør. Han har gjort en strålende jobb for selskapet gjennom flere år, uttaler direktør Ola T. Gjørtz i Gjelsten Holding. 

Gregersen har vært sjef for Neptune siden våren 2018, før det ledet han Obos Fornebu fra 2015. Han har også bakgrunn fra Veidekke Eiendom og Usbl.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo