Lundby gjør comeback som Betonmast Eiendom-sjef

Utviklingsaktiviteten i Betonmast Eiendom høy, sier Hans Jørgen Lundby, som er ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom.
HAR RYKKET OPP: Hans Jørgen Lundby er ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom. | Foto: Betonmast
HAR RYKKET OPP: Hans Jørgen Lundby er ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom. | Foto: Betonmast

Hans Jørgen Lundby er ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom. Forgjengeren Øyvind Moen gikk nylig over i ny stilling utenfor selskapet. Lundby har også tidligere innehatt stillingen, men har de siste årene jobbet som finansdirektør i selskapet.

– Hans Jørgen kjenner Betonmast Eiendom godt etter mange års tjeneste, og var det naturlige valget til å etterfølge Øyvind. Jeg er derfor svært glad for at han valgte å takke ja, og dermed ta fatt på sin andre periode som leder av selskapet, sier konsernsjef Peter Sandrup i en presssemelding.

Betonmast Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter i Norge og Sverige, hovedsakelig innenfor bolig og næringsbygg i sentrale områder. I tillegg besitter Betonmast Eiendom flere utviklingseiendommer. 

«Selskapet har en effektiv og slank organisasjon med stor grad av selvstendighet. I et marked preget av sterk konkurranse, har Betonmast Eiendom levert gode resultater over tid. Ambisjonen er videre lønnsom vekst gjennom utvikling av nye prosjekter i tett samspill med utvalgte samarbeidspartnere og entreprenørselskapene av Betonmast», heter det i meldingen.

– Utviklingsaktiviteten i Betonmast Eiendom høy. I løpet av fjoråret inngikk vi en avtale om å bygge ut et 175 mål stort område i Nittedal sentrum – et prosjekt som potensielt vil utgjøre en stor andel av vår virksomhet i årene som kommer, sier Lundby.

– På nyåret 2023 inngikk vi sammen med Gjøvik og Omegn Boligbyggelag en intensjonsavtale om utvikling av en større tomt i Storgata i Gjøvik med et stort potensial for parkering, næringsarealer og bolig. Sammen med andre pågående prosjekter som bla. Veum Hageby utenfor Fredrikstad og byggetrinn 5 på Klosterøya, danner disse prosjektene et godt grunnlag for Betonmast Eiendom, sier han. 

Lundby tiltrådte stillingen som administrerende direktør 1. juni. I april ble det kjent at avgått sjef Øyvind Moen er ansatt som ny daglig leder i Franzefoss Gjenvinning.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan