OL-vinner går fra Google til eiendomsbransjen

Halldor Skard jr. har OL-gull i kombinert og jobbet syv år i Google. Nå går han til eiendomsbransjen.
KOLLEGER: Halldor Skard Jr og Magnus Babsvik | Foto: Solibo
KOLLEGER: Halldor Skard Jr og Magnus Babsvik | Foto: Solibo

Solibo har som mål å bli den største boligforvalteren i Norge, Nå har selskapet fått på plass Halldor Skard jr. med den klinkende tittelen «Senior Customer Success Manager». Han kommer fra Google.

Selv om Solibo er en tjenesteleverandør til eiendomsbransjen, er selskapet også en teknologibedrift, med flere digitale satsninger. 

«Med stadig økende aktivitet av kunder og brukere på deres digitale løsninger, var det nå på tide å få på plass en dedikert ressurs til å ivareta kundene på en god måte, og som samtidig kan bidra til at løsningene utvikles i tråd med kundenes og markedets ønsker og behov. Da var det god timing at noen av Halldors kaliber banket på døren», fremgår det av en pressemelding fra Solibo.

– Jeg har i lengre tid hatt lyst til å jobbe i eiendomsbransjen, og samtidig savnet tilbake til en mer teknologiorientert kultur som jeg har lang fartstid fra i Google. Når jeg kom over Solibo syntes jeg det var utrolig spennende, fordi det svarte godt til det jeg så etter, og fordi det alltid er spennende med aktører som utfordrer det etablerte, sier Skard.

Halldor Skard jr har jobbet i Google med B2B-salg av digitale verktøy og tjenester til store norske selskap. Med denne erfaringen skal han nå bidra til å sette Solibo på det norske proptech-kartet,

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også