Hun får ansvaret for SPGs nye satsing på bærekraft

Line Graff Nesse går inn i nyopprettet stilling som bærekraftansvarlig på konsernnivå i Scandinavian Property Group.
OPPRYKK: Etter to år i Scandinavian Property Group (SPG) går Line Graff Nesse inn i den nyopprettede stillingen som bærekraftansvarlig på konsernnivå. Ifølge selskapet er dette en del av en forsterket satsing på bærekraft. | Foto: Scandinavian Property Group
OPPRYKK: Etter to år i Scandinavian Property Group (SPG) går Line Graff Nesse inn i den nyopprettede stillingen som bærekraftansvarlig på konsernnivå. Ifølge selskapet er dette en del av en forsterket satsing på bærekraft. | Foto: Scandinavian Property Group

– Vår bransje har meget stor påvirkning på omstillingen samfunnet står ovenfor, og med Line med sin erfaring og kompetanse er vi trygge på at vår ESG-strategi vil bli godt ivaretatt i våre prosjekter, sier SPGs managing partner Knut Holte i en pressemelding om ansettelsen av Line Graff Nesse.

Hun begynte i selskapet for to år siden, og har ifølge meldingen vært sentral i å utvikle SPGs satsing på fremtidens boligkonsepter og sosiale boformer.

– Med samfunnsutfordringer som økende omsorgsbehov og en aldrende befolkning vil vi i større grad måtte ta vare på oss selv og hverandre, og gode bomiljø er en viktig del av løsningen på disse utfordringene, sier Line Graff Nesse i pressemeldingen.

Vil bekjempe ensomhet

SPG skriver at i gode bomiljø hvor det blant annet tilrettelegges med naturlige møteplasser er det mulig for folk å bli kjent og skape et fellesskap.

«Da vil du kunne bruke naboene og bomiljøet ditt som ressurser, både trygghetsskapende ressurser og sosiale ressurser, som igjen vil kunne bidra til å bekjempe samfunnsutfordringer som ensomhet», heter det fra selskapet.

Mer helhetlig ESG-tilnærming

Holte oppgir at Scandinavian Property Group har flere spennende prosjekter innenfor satsningen på sosiale boformer.

– Vallergrenda i Bærum, er et pilotprosjekt innen sosial bærekraft som vi utvikler i samarbeid med Bærum kommune og Husbanken, sier han.

I tillegg trekker Holte frem Ankerhagen på Hamar, som ble detaljregulert i juni, og er SPGs prosjekt nummer to hvor selskapet samarbeider med Husbanken og Hamar kommune.

– SPG har et sterkt fotfeste innen sosial bærekraft som vi ønsker å forsterke, samtidig vil vi med denne satsningen sikre en helhetlig ESG-tilnærming på konsernnivå, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo