Eirik Aarnes og Ludvig Nordby er nye traineer i Union

Union kaller trainee-året et utviklingsprogram, og traineene er sikret fast ansettelse etter endt program.
TRAINEER: Eirik Aarnes og Ludvig Nordby. I midten: administrerende direktør Endre Folge. | Foto: Union
TRAINEER: Eirik Aarnes og Ludvig Nordby. I midten: administrerende direktør Endre Folge. | Foto: Union

Eirik Aarnes og Ludvig Nordby er nye traineer i Union. 

Aarnes er siviløkonom med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI. Han tok deler av utdanningsløpet på Bocconi i Milano og ESCP i Paris, og har jobbet deltid innen regnskap og revisjon i KPMG.

Nordby har en bachelor i økonomi og administrasjon, i tillegg til en master i eiendomsutvikling fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet. Han har også en master i Finans fra Bayes Business School (tidligere Cass Business School) i London.

Søkere

– Vi fikk mange gode og kvalifiserte søkere til traineestillingene. Eirik og Ludvig utmerket seg på en positiv måte i rekrutteringsprosessen og nå gleder vi oss til å få dem med på laget, sier analysesjef i Union, Robert Nystad.

– Kan dere si noe om hvor mange søkere dere fikk?

– Vi føler oss heldige basert på responsen og vi hadde dermed et svært godt utvalg inn i intervju-prosessen. Vi er mer opptatt av kvalitet i søkermassen enn volum, noe som stemte bra også i år, sier administrerende direktør Endre Folge til EiendomsWatch.

Trainee-programmet

– Hva er årsaken til at dere velger å ha en slik traineeperiode?

– Arbeidsoppgaver innen næringseiendom spenner bredt og Union har ulike forretningsområder. Traineeprogrammet er en utmerket måte å tiltrekke seg og utvikle talent, slik at både trainee og Union finner beste løsning i inngangen til en persons karriere. Ved at talentene kan prøve seg i ulike deler av selskapet får de både en god forståelse for selskapet og sammen blir vi godt kjent med kandidatene og deres talent. Sammen lager vi et utviklingsløp og etter endt traineeperiode får kandidatene fast ansettelse innenfor et av forretningsområdene, sier Folge.

– I løpet av året vil traineene få inngående kjennskap i eiendom som investeringsklasse, gjennom hospitering på avdelingene for både analyse, kapitalforvaltning og næringsmegling. Traineene er fullverdig del av teamet de hospiterer hos og får dermed praktisk og faktisk erfaring med businessen. Vår fadder- og mentoringordning sikrer strukturert oppfølging i perioden og tilrettelegger for personlig og faglig utvikling, sier han.

Fjorårets traineer var Kaviya Elaiyarajah og Sverre Albech, som begge er fast ansatte etter endt program, opplyser Union. Elaiyarajah som asset manager, og Albech som analytiker innen kreditt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo