Hun blir ny leder for Peab Eiendomsutvikling Norge

Jannicke Mansika-Aanstad rykker opp og blir ny leder for Peab Eiendomsutvikling etter Henning Hanevold. – Vi ser på Jannicke som den ideelle kandidaten, sier Göran Linder.
FORFREMMES: Jannicke Mansika-Aanstad rykker opp og blir ny leder for Peab Eiendomsutvikling. | Foto: PEAB
FORFREMMES: Jannicke Mansika-Aanstad rykker opp og blir ny leder for Peab Eiendomsutvikling. | Foto: PEAB

Peab Eiendomsutvikling har fått ny leder i Norge. Jannicke Mansika-Aanstad har jobbet i Peab siden 2018 og har ifølge en pressemelding bidratt til å levere solide resultater, senest som regionssjef for Øst-Norge. I juni overtok hun stillingen som leder for Peab Eiendomsutvikling etter Henning Hanevold som slutter i selskapet.

– Vi ser på Jannicke som den ideelle kandidaten til å lede Peab Eiendomsutvikling videre, og er imponert over hennes sterke engasjement og forretningssans. Det er særlig gledelig å kunne løfte et av våre unge ledertalenter internt. Jannicke har gjennom sin tid i Peab vist en imponerende evne til å motivere sine medarbeidere. Hennes dedikasjon og forståelse for forretningsområdet gjør oss overbevist om at hun vil lede oss gjennom spennende nye prosjekter og muligheter, sier Göran Linder - sjef Peab Prosjektutvikling, Norden, i meldingen.

Mansika-Aanstad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har tidligere vært ansatt som rådgiver i Ernst & Young og CBRE. Hun har erfaring fra ulike stillinger i Peab og har tidligere jobbet med blant annet investeringer og utvikling. 

– Dette er en stor tillitserklæring og jeg er ydmyk overfor det ansvaret jeg har fått. I min tid i Peab har jeg fått dyp innsikt i hvordan vi jobber gjennom hele verdikjeden av våre utviklingsprosjekter, og hvor de kritiske suksess-faktorene er. Denne erfaringen ser jeg som en stor fordel inn i rollen som leder for Peab Eiendomsutvikling, sier Mansika-Aanstad.

Det er krevende tider i boligbransjen, hvor rentehevinger, prisvekst og globale hendelser preger markedet. Mansika-Aanstad understreker at Peab er et solid konsern som er godt rustet for å takle disse utfordringene.

–I tiden fremover skal vi, blant annet, fokusere på å optimalisere prosesser internt og videreutvikle samarbeidet på tvers av forretningsområdene. Når vi kommer ut av nedgangstidene vil vi stå sterkere rustet for å fortsette det gode arbeidet innenfor eiendomsutvikling, sier hun.

Rollen som regionsjef for Øst-Norge overtas av Jarle Gehrken som kommer fra forretningsområdet bygg. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo