Han blir ny sjef for Steen & Strøm

Steen & Strøm, som eier to kjøpesentre i Norge, har fått ny toppsjef; Christian Brewaeys.
RYKKER OPP: Christian Brewaeys får toppjobben i Steen & Strøm. | Foto: Steen & Strøm
RYKKER OPP: Christian Brewaeys får toppjobben i Steen & Strøm. | Foto: Steen & Strøm

Christian Brewaeys er utnevnt til ny administrerende direktør for Steen & Strøm, et av Skandinavias ledende kjøpesenterselskap, med start 1. september 2023. Han etterfølger Marie Caniac, som er utnevnt til Chief Operating Officer i Klépierre, majoritetseier i Steen & Strøm, fremgår det av en pressemelding.

Steen & Strøm har spesialisert seg på utvikling og drift av kjøpesentre i hele Skandinavia, og eierskapet omfatter i dag 10 kjøpesentre i skandinaviske storbyer, hvorav fem i Sverige (Emporia i Malmö, Allum i Partille, Marieberg Galleria i Örebro, Kupolen i Borlänge og Galleria Boulevard i Kristianstad), to i Norge (Oslo City og Metro i Lørenskog) og tre i Danmark (Field’s i København, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle). 

Til sammen har kjøpesentrene mer enn 60 millioner besøk i året. 

Brewaeys begynte i Steen & Strøm i 2017 som Leasing Director for Sverige og Danmark, før han i 2021 ble forfremmet til Head of Leasing for de skandinaviske kjøpesentrene. Før det har han hatt ulike roller som Asset Manager, Portfolio Manager Retail og Head of Retail. 

–Christian Brewaeys har en sterk merittliste, og hans 20 års erfaring fra ulike stillinger i eiendomsbransjen har gjort det mulig for ham å bygge opp et stort skandinavisk nettverk innen leasing. Han har bidratt til å revitalisere vår kundemiks og sikre solid vekst i virksomheten ved å implementere vår operasjonelle visjon. Vi er sikre på at Christians sterke drivkraft vil bidra til å styrke Steen & Strøms skandinaviske lederskap i kjøpesentersektoren, sier Jean-Marc Jestin, styreleder i Klépierre, i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo