Obos ansetter syv nye medarbeidere til Prosjekt og Eiendom

Ansettelsene inkluderer seks medarbeidere til stillinger innen energieffektivisering og rehabilitering, samt en eiendomssjef med ansvar for utleie av selskapets kjøpesentre i Oslo.
NYANSATTE. Obos ansetter syv nye medarbeidere til Obos Prosjekt og Obos Eiendom. På bildet: de seks nyansatte i førstnevnte.
NYANSATTE. Obos ansetter syv nye medarbeidere til Obos Prosjekt og Obos Eiendom. På bildet: de seks nyansatte i førstnevnte.

Obos ansetter syv nye medarbeidere, opplyser selskapet i en pressemelding.

Obos Prosjekt ansetter seks nye prosjekt- og byggeledere, samt energirådgivere «for å øke sin kompetanse innenfor energi og miljø», mens Obos Eiendom ansetter en ny eiendomssjef.

– Vi er veldig glade for å få på plass nye kompetente medarbeidere som kompletterer vårt fagmiljø på en god måte, sier regionleder i Obos Prosjekt, Daniel Moe Blom. 

En av de som har startet som energi- og miljørådgiver er Erika Bugten.

– Byggebransjen står for store deler av verdens klimagassutslipp, avfallsproduksjon og energiforbruk, og har derfor et kjempepotensial til å bli grønnere. Dette vil jeg bidra til og ser dette som en super mulighet til å bidra til at vi kan bygge mer miljøvennlig, sier hun. 

Bugtens arbeidsoppgaver vil inkludere blant annet å være miljøansvarlig i ulike byggeprosjekter, lage miljøprogram og miljøoppfølgingsplan, og å utføre klimagassberegninger. 

– Jeg ser frem til å komme skikkelig inn i arbeidsoppgavene mine, og å være med å utvikle grønnere byggeprosjekter, sier hun.

De seks nyansatte i Obos Prosjekt er: Erik Eltoft, Aleksander Bo Tunheim, Marius Huse, Fredrik Flo, Erika Bugten og Erik Wistum.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NY UTLEIESJEF: Anne Edvardsen. | Foto: Obos
NY UTLEIESJEF: Anne Edvardsen. | Foto: Obos
I tillegg ansettes Anne Edvardsen som ny utleiesjef i Obos Eiendom.

Edvardsens ansvarsområde vil være utleie av selskapets seks kjøpesentre i Oslo: Holmlia, Sandaker, Manglerud, Tveita, Oppsal og Lambertseter.

Hun har erfaring fra retail, både fra leietaker- og gårdseiersiden. De siste årene har hun jobbet som «leasing manager» i Citycon.

– Jeg skal jobbe for at Obos opprettholder sin sterke posisjon i markedet og fokuserer på innovasjon, samtidig som de bevarer det tradisjonelle som har fungert godt. Jeg håper å bidra med å optimalisere og utvikle eiendommene i riktig retning, sier Edvardsen.

– Vi er veldig fornøyde med å få Anne på laget. Hun tilfører erfaring og energi som kommer godt med når vi skal utvikle porteføljen vår videre sammen, sier Synnøve Sterri, Utleiedirektør i Obos Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo