Grindheim rykker opp hos Axer Eiendom

Anja Grindheim tar over som ny leder for Næring for Axer Eiendom. – Jeg ser frem til å utvikle porteføljen og det gode samarbeidet med våre leietakere, sier hun.
RYKKER OPP: Anja Grindheim får ny rolle i Axer Eiendom. | Foto: Axer Eiendom
RYKKER OPP: Anja Grindheim får ny rolle i Axer Eiendom. | Foto: Axer Eiendom

Axer Eiendom har ansatt Anja Grindheim som ny leder for Næring. Hun har tidligere hatt rollen som ettermarkedsansvarlig for Østlandet i selskapet, og tar nå på seg en enda større rolle som leder for selskapets næringsportefølje i tillegg til sine oppgaver som ettermarkedsansvarlig for Østlandet, skriver selskapet i en pressemelding.

Axer Eiendom forvalter en rekke eiendommer med ulike virksomheter som butikk, kontor restauranter og forretning på henholdsvis Vestlandet og Østlandet. 

I sin nye rolle vil Grindheim være ansvarlig selskapets portefølje med næringseiendommer, herunder sørge for utleie, forvaltning samt å videreføre og forbedre samarbeidet med selskapets leietakere. 

Hennes erfaring i Axer kombinert med hennes høye engasjement gjør henne ifølge meldingen godt rustet til å ta fatt på oppgavene. 

– Jeg har lenge hatt interesse for arbeidsflyten med våre profesjonelle aktører, og ser frem til å utvikle porteføljen og det gode samarbeidet med våre leietakere. Jeg trives svært godt i Axer, som et ambisiøst selskap som satser på egne ansatte og gir de riktige mulighetene til de som ønsker, sier Grindheim i meldingen.

Ole Halvor Svenkerud, administrerende direktør i Axer, er glad for at Anja har tatt på seg ansvaret for næring i tillegg til hennes oppgaver på ettermarked. 

– Anja er både dedikert og ansvarsfull, og har gjort en utmerket jobb i sin tid hos oss. Vi har stor tillit til at hun vil lede vår næringsavdeling på en god måte, sier Svenkerud.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo